U šoku

Glumac nakon kobne nesreće: 'Ne znam hoću li ići na sprovod Dolores'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumičini kolege i prijatelji u petak će u Šibenik doći na posljednji ispraćaj tragično preminule glumice. Vozač koji je bio s Dolores u autu, glumac Stojan Matavulj još ne zna hoće li biti na ispraćaju.

Šibenik, rodni grad tragično preminule glumice Dolores Lambaše, tuguje za svojim djetetom. Posljednji ispraćaj 32-godišnje glumice, koja je preminula jučer od posljedica stravične prometne nesreće, održat će se sutra na šibenskom gradskom groblju.

>> Sudionik nesreće: 'Stojan je kleknuo, uzeo Dolores u naručje i počeo dozivati'

Pogledaj i ovo showbuzz Tragična nesreća Otac Dolores u pratnji uže obitelji došao u Slavonski Brod

Sutra u 16 sati Šibenik će se zauvijek oprostiti od svog djeteta. Posljednje počivalište glumice Dolores Lambaše bit će na šibenskom groblju Kvanj, potvrdio je glumičin otac za inMagazin. Na posljednjem ispraćaju u glumičinom rodnom gradu kako stvari stoje neće biti glumca Stojana Matavulja u čijem je automobilu Dolores stradala.



>> Dolores planirala prenoćiti u hotelu, u zadnji trenutak se predomislila

'Doktori su protiv toga da idem, tako da stvarno ne znam. Sad sam isto bio kod doktora i to je sve natučeno i istegnuto i oni kažu da ja sigurno ne bi put izdržao, vožnju do dolje. Tako da stvarno vam još uvijek ne znam', izjavio je Stojan Matavulj za inMagazin.

Glumac napominje kako je iz slavonsko-brodske bolnice izašao ranije no što je trebalo, na vlastitu odgovornost.

'Ja sam potpisao da izađem iz bolnice. Trebao sam pet dana ostati u Slavonskom Brodu i nekoliko dana u bolnici. Potpisao sam da izađem jer su mi vrat i kičmeni stup natučeni', kaže Matavulj.



>> 'Trauma je bila preteška i nespojiva sa životom'

O okolnostima prometne nesreće koja se dogodila jučer u ranim jutarnjim satima na autocesti nedaleko od Slavonskog Broda još nije u stanju govoriti.

'Još sam u strahovitom šoku i ne mogu razgovarati. Čujte, šok je bio ogroman ... Ne mogu rečenicu sastaviti', rekao je glumac.

I u Šibeniku danas tuga i nevjerica.

Tužno je danas i u glazbenoj školi Ivana Lukačića u kojoj je Dolores pohađala satove glasovira, gitare i solo pjevanja. Potresen smrću svoje mlade sugrađanke koja je uvijek isticala svoje šibensko podrijetlo je i poznati klapski pjevač Branko Bubica čiji je sin s Dolores pohađao glumačku Akademiju.

 'Na žalost njihova želja da zajedno zaigraju na pozornici šibenskog kazališta ostat će zauvijek neostvarena', kazao je Branko Bubica iz klape Maslina.

>> Kronologija tragedije u kojoj je stradala Dolores Lambaša

Podsjetimo prometna nesreća dogodila se jučer oko 6 i 45 na autocesti kod Velike Kopanice.

Komemoracija u znak sjećanja na Dolores Lambašu održat će se idućeg tjedna potvrđeno nam je iz Društva hrvatskih dramskih umjetnika koje je ostalo bez talenta pred kojim su tek stajali najveći glumački izazovi. Za glumicom koju su zbog nesvakidašnje ljepote nerijetko nazivali i hrvatskom Avom Gardner ostaje tuga i bol, upravo ono što kazuje njezino ime prevedemo li ga s latinskog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene