Igra sudbine

Dolores planirala prenoćiti u hotelu, u zadnji trenutak se predomislila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Statusi Doloresina Facebook profila otkrivaju kako je u utorak boravila u Iloku.

Dolores Lambaša u stravičnoj prometnoj nesreći stradala je u srijedu oko 6.45 sati. Trebala je prenoćiti u hotelu, ali je ipak odlučila krenuti u Zagreb.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Tragična nesreća Otac Dolores u pratnji uže obitelji došao u Slavonski Brod

Glumica je u sudaru na autocesti u Slavoniji, pri povratku u Zagreb, zadobila teške tjelesne ozljede te je hitno prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu. Priopćenja iz bolnice ukazivala su na ozbiljnost povreda, odnosno životnu opasnost.

>> Umrla je Dolores Lambaša

'Mogu reći da je ASS score, dakle 'severity score' kojim se mjeri intenzitet ozljeda preko 60 tako da to pokazuje jednu ozbiljnost i značajnost, zahvaćenost više organskih sistema', otkrio je Josip Samardžić, ravnatelj brodske Opće bolnice.

>>> Posljednja fotografija Dolores Lambaše

Terencem u kojem se nalazila Dolores Lambaša upravljao je njezin kolega glumac Stojan Matavulj koji u nesreći nije ozbiljnije ozlijeđen. Protiv njega je u međuvremenu podnesena kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

'Do prometne nesreće je došlo jer je 52-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Nissan, varaždinskih registracijskih oznaka zbog nedržanja dovoljnog razmaka udario prednjim dijelom te je iz njega ispala 32 godišnja putnica', potvrdila je i Kata Nujić, glasnogovornica PU Slavonski Brod.

>>> Shrvani fanovi i prijatelji: 'Zbogom, prekrasna ženo!'

A još preksinoć glumica je bila sretna i puna života. Statusi Doloresina Facebook profila otkrivaju kako je prekjučer boravila u Iloku. Objavila je kako se u jednom iločkom hotelu našla s prijateljicom koju nije dugo vidjela. Iz istog su nam hotela potvrdili da je Dolores ondje imala rezervirano noćenje od kojeg je očito odustala i krenula prema Zagrebu. Prije kobnog povratka kući, glumica je s prijateljima na društvenoj mreži podijelila i informaciju kako se s društvom nalazi u Iločkim podrumima. S Dolores se preksinoć, nažalost, po posljednji put čuo i njezin otac Dino.

'Pričali smo o nekim sasvim drugim stvarima, snima neku seriju', komentirao je njezin otac. A još jučer ujutro u sretan završetak priče vjerovali su i njezine kolege i prijatelji.

>>> Otac pokojne Dolores u pratnji uže obitelji došao u Slavonski Brod

'To je tragedija tako strašna. Baš sam se nekako nadala da će se izvući, baš mi je strašno to nekako. Gubitak mladog života koji je još mogao mnogo toga dati', izjavila je Jelena Perčin.

No, u 14 sati ugasile su se sve nade. Lijepa Dolores izgubila je životnu bitku. Glumičinoj obitelji i prijateljima redakcije Dnevnik.hr-a i inMagazina upućuju iskrenu sućut.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene