Mali Vuki!

Chef iz našeg hit-showa pozirao s malenim sinom u naručju pa sve raznježio: "Sve ti cvalo!"

Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sinom Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, chef i član žirija Masterchefa - 2 Stjepan Vukadin, chef i član žirija Masterchefa - 3 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +7 Stjepan Vukadin Galerija

Stjepan Vukadin objavio je na Instagramu fotografije s proslave rođendana sina Gabriela i oduševio sve.

Kulinarski chef Stjepan Vukadin osvojio je sve simpatije gledatelja u showu "Masterchef" u ulozi člana žirija i u kojem ćemo ga uskoro ponovno gledati, a dodatno sve oduševljeva detaljima iz privatnog života koje dijeli s pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Svaka čast! Veliko priznanje za najmlađeg člana MasterChef žirija, evo čime se odsada može pohvaliti chef Stjepan!

Posebno je sve raznježio jednom od posljednjih objava i to fotografijama s proslave drugog rođendana sina Gabriela i pokazao dio slavljeničke atmosfere.

"Drugi rođendan mom chefu. Sve ti cvalo sine naš", napisao je Stjepan uz preslatke fotografije koje možete pogledati OVDJE.

"Neka je sretan rođendan malom ljepotanu", "Slatkišu sretan rođendan", "Najslađi chef", "Sretan rođendan, dječače lijepi! Sve ti ako Bog da cvalo!", "Malom Vukiju zelim sretno djetinjstvo i puno radosti", čestitkama su se pridružili Stjepanovi pratitelji.

Prošla sezona MasterChefa bila je puna neizvjesnosti, napetosti, samokritike i nezaboravnih trenutaka, a u novoj kandidate čekaju brojni izazovi, poput kutija iznenađenja, testa kreativnosti i eliminacijskog stres-testa. Ova sezona će, prema najavama žirija, biti još zahtjevnija i zanimljivija.

''Mi dižemo granice, sve je teže, to očekujemo i od kandidata, neki dođu pa misle da će lako proći, na kraju sve padne…'', govori Melkior Bašić, koji uz Stjepana i Damira Tomljanovića čini žiri.

Podsjetimo, u prvoj sezoni MasterChefa 2011. pobijedio je Šime Sušić, 2012. Nikola Lesar, 2015. najbolja je bila Iva Pehar, dok je prošle sezone trijumfirao Ivan Temšić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 2 Marijana Popović - 3 Marijana Popović - 4 +25 Marijana Popović - 5 Celebrity Tko je Severinina sestra koja ju je prijavila policiji? Pjevačica je s njezinom kćeri u odličnim odnosima, a evo što joj zamjera

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noella McMaher - 18 Noella McMaher - 17 Noella McMaher - 16 Noella McMaher - 15 +13 Noella McMaher - 14 Zanimljivosti Rođena je kao dječak, a danas je djevojčica kojoj se s 10 godina smiješi prvi milijun, ali nekima se to baš i ne sviđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene