Ovo nitko nije očekivao!

Popularni trojac do suza nasmijao i bome iznenadio novom objavom na Instagramu: "Šuput, Maluma i Vuco!"

Melkior Bašić Melkior Bašić Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić In Magazin: Damir Tomljanović - 1 In Magazin: Damir Tomljanović - 5 In Magazin: Damir Tomljanović - 7 Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović +5 Stjepan Vukadin Galerija

Melkior Bašić je do suza nasmijao svoje pratitelje na profilu na Instagramu i to fotografijom na kojoj pozira s Damirom Tomljanovićem i Stjepanom Vukadinom iz showa "MasterChef".

Kulinarski chefovi Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović osvojili su sve simpatije gledatelja showa "MasterChef" u kojem ih gledamo kao članove žirija, a na društvenim mrežama možemo vidjeti njihovu drugu stranu, onu iza kamera.

Pogledaj i ovo Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić nema im ravnih! Pogledajte gdje se omiljeni trojac iz MasterChefa provodi za vikend, pobrinuli su se i da nitko oko njih ne ostane gladan!

Kada je popularni trojac zajedno zabave im nimalo ne nedostaje, a u to je sve uvjerio Melkior koji je na svom profilu na Instagramu objavio urnebesnu fotografiju na kojoj poziraju s perikama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melkior Bašić (@melkior.basic)

"Bili su jutarnji sati na setu. Slušali smo rock. I dobili ideju kako bi izgledali. Naravno u studiju punom perika... I isprobali smo", otkrio nam je Melkior tajnu njihova prerušavanja

"Tvoje lice zvuči MasterChef", "Baš ste zgodne", "Koja ste vi ekipa", "Predivni", "Kao neki rock bend", "Super", "Ma vi ste legende", "Znači, top ste", "To je to, nema dalje", "Smijeh", "Genijalni", "Stjepan izgleda kao Vucin sin", "Ma vi ste hit čovječe! Ekstra što ste djeca u duši, ma stalno show s vamaaaa", "Super ekipa, svaka čast", "Znači Melkior, totalna ludnica s kosom", "Šuput, Maluma i Vuco", "Ajme vrištanje", samo je dio komentara koje su dobili.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Celebrity Procurila nova fotka zaljubljenih Graše i Hane, pozirali su zagrljeni i nasmijani, a poznato je i gdje su bili!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić ima koronu: "Cijepljena sam dvaput, ali me ozbiljno sastavilo, mislila sam - pa neću baš noćas otegnuti''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene