Stjepan Hauser ispričao je kako se svakog dana pojavljuje stotine lažnih profila na društvenim mrežama s njegovim imenom.

Galerija


Violončelist Stjepan Hauser upozorio je pratitelje na društvenim mrežama da se suočava s lažiranjem njegovih profila, pa im je uputio važnu poruku. 

Vezani članci Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Hauser pobjegao u planine s ljepoticom koja se skriva ispod šilterice, obožavatelji otkrili o kome je riječ Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Slavni glazbenik u vrućem duetu s misterioznom brinetom: Je li nova ljubav na pomolu?

Usto je naveo koji su njegovi profili pravi. "Dragi obožavatelji diljem svijeta, želim vas upozoriti na veliki problem s kojim se suočavamo već neko vrijeme. Pokušavali smo to zaustaviti, no na nesreću, bez većeg uspjeha. Svakog dana pojavljuje se na stotine novih Hausera na društvenim mrežama - YouTubeu, Facebooku, Twitteru, Instagramu. Pretvaraju se da su ja, daju vam lažne informacije, kontaktiraju vas... Vrlo je frustrirajuće. Želim vam još jednom reći da je samo jedan Hauser, ne vjerujte prevarantima i lažnim profilima. Neću nikoga od vas kontaktirati direktno, za sve informacije koje želite znati, samo provjerite moje službene stranice", istaknuo je Hauser.

Članu dua 2Cellos, kojeg na Instagramu prati 2.2 milijuna ljudi, ubrzo se mnogo obožavatelja obratilo u komentarima. "Da, ti lažni mi šalju poruke. Samo ih obrišem. Zaista, samo je jedan Hauser", "Ti si žrtva svog uspjeha", "Samo je jedan Hauser i prilično sam sigurna da se sa samo jednim svijet može nositi", napisali su glazbeniku. 

Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu