Stjepan Hauser objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj ljubi misterioznu ženu plave kose.

Galerija


Naš proslavljeni violončelist Stjepan Hauser voli s vremena na vrijeme zaintrigirati svoje obožavatelje pa na Instagramu dijeli druženje s raznim ljepoticama koje su ga osvojile i s kojima se ne ustručava dijeliti nježnosti pred cijelim svijetom.

Vezani članci Stjepan Hauser Hauser s Maldiva objavio sjajnu vijest koju su obožavatelji jedva dočekali, nije se radilo o prvoaprilskoj šali Stjepan Hauser - 6 Hauser zaintrigirao fotkama na kojima izmjenjuje nježnosti sa svojom sirenom, a odsvirao joj je i serenadu

Tako je početkom ovog mjeseca podijelio niz fotografija i videa u kojima mu je na egzotičnim Maldivima društvo pravila zanosna crnka čiji identitet nije otkrio, a sada se pohvalio da uživa s misterioznom plavušom koju je odlučio pokazati na Instagramu.

"Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu", izjavio je Stjepan i objavio snimku dame koja je lice djelomično sakrila šeširom, a u prvom planu našli su se bujni dekolte i široki osmijeh.

Uz to je objavio i snimku u kojoj se vidi njezin odraz u ogledalu luksuznog odmarališta u kojem borave, dok šeće do Stjepana koji ju čeka u bazenu s doručkom, u čemu ga nije omeo ni kišni pljusak. No ovaj put sve je najviše zaintrigirala fotografija na kojoj poziraju u strastvenom zagrljaju i izmjenjuju poljupce na pješčanoj plaži, nakon čega je slijedila romantična večera.

Nakon prekida s pjevačicom Jelenom Rozgom 2017. godine Stjepan nije bio u ozbiljnoj vezi, iako je bio viđen i hvalio se druženjima s brojnim ljepoticama. 

Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom