Stjepan Hauser objavio je nekoliko snimki i fotografija s Maldiva, a na nekima od njih je misteriozna crnka.

Galerija


Stjepan Hauser (34) zaintrigirao je obožavatelje posljednjim objavama na Instagramu sa svog luksuznog odmora na Maldivima. 

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Prvi put nakon prekida Hauser se raspričao o Rozgi, ona jedva odgovorila na jedno pitanje o njemu pa otišla Jelena Rozga (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

"Zasluženi odmor. Romantični odmor. Uživanje u raju", istaknuo je čelist uz fotografije i snimke svog apartmana. Hauser je pjevao, ispijao šampanjac, a u kadru mu se našla i misteriozna crnka koja je nosila prozirnu bijelu suknju i vjerojatno badić ispod nje. 

To je potaknulo nagađanja da Stjepan ponovno ljubi nakon što je u ljeto 2017. prekinuo s Jelenom Rozgom vezu od dvije i pol godine. 

Iako je napisao da je na odmoru, Hauser se ni na Maldivima nije odrekao svog violončela. Odsvirao je svoju verziju hita "Despacito" i prikupio više od 200.000 lajkova te mnoštvo pozitivnih komentara za svoju verziju poznate pjesme. 

Inače, glazbenika na Instagramu prati 2,4 milijuna ljudi. 

Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

Lukavi načini na koje je Meghan Markle skrivala trbuh od javnosti prije nego što je objavila trudnoću