I što reći na to?

Ovo nije normalno, ali žiriju se svidjelo: On guta kovanice, pije deterdžent, igra se s vatrom!

Stevie Starr (Foto: Nova TV) Stevie Starr (Foto: Nova TV) Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Stevie Starr (Foto: Nova TV) Stevie Starr (Foto: Nova TV) Stevie Starr (Foto: Nova TV) Stevie Starr (Foto: Nova TV) Stevie Starr (Foto: Instagram) Stevie Starr (Foto: Instagram) Stevie Starr (Foto: Instagram) Stevie Starr i Heidi Klum (Foto: Instagram) Stevie Starr (Foto: IN Magazin) Stevie Starr Supertalent (Foto: Nova TV) +1 Stevie Starr Supertalent (Foto: Nova TV) Galerija

Stevie Starr u showu "Supertalent" pokazao je dosad neviđen talent.

Škot Stevie Starr ostavio je u čudu žiri i publiku nakon svog audicijskog nastupa tijekom kojeg se gutao sve što je stigao. Naime, njegov je jedinstveni talent gutanje stvari i potom njihovo vraćanje natrag iz želuca.

Pogledaj i ovo Stivie Starr i Maja Šuput Kakav zabavljač Progutao je sve što je stigao, a onda je skoro progutao i Maju: Čime je zaslužio poljubac?

"Ja zapravo gutam stvari i vraćam ih van kroz usta, i to u potpunosti suhe. Imam kontrolu nad time. Naučio sam to kao dijete dok sam živio u rodnoj Škotskoj, znao sam progutati novčić kako bih ga sakrio od druge djece", ispričao nam je.

Koliko znamo, njegovim se talentom ne može pohvaliti nitko drugi u svijetu, diljem kojeg putuje i njime zabavlja ljude. 

"Tajna je u kontroli mišića i biranju onoga što ću progutati. Kada sam progutao zlatnu ribicu, sklopio sam dogovor s engleskom Udrugom za zaštitu životinja koja je pritom došla u moju kuću. Progutao sam ribicu, popio vodu i nakon 10-15 minuta vratio sam je natrag. Nakon toga ribica je pregledana i ustanovljeno je kako joj ničime nisam naudio pa smo potpisali ugovor da to mogu i dalje raditi. S tom istom ribicom radim na pozornici posljednjih sedam godina", rekao nam je Stevie.

O njegovu uspjehu svjedoči činjenica da je dosad gostovao u televizijskim emisijama nekih od najpopularnijih voditelja današnjice poput Jaya Lena i Jimmyja Fallona, a snimio je i nekoliko filmova poput "Managementa", "Vive Variety" i "Cirque du Soleil: Solstrom".

Sve o prvoj emisiji Supertalenta čitajte OVDJE. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 


 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene