Petar Benčina podijelio je fotografiju s natpisom "Nisi sama!" i pružio snažnu podršku glumicama i svim ženama.

Galerija


Popularni srpski glumac Petar Benčina (37) poslao je snažnu poruku i podržao svoje zlostavljane kolegice Milenu Radulović (25) i Ivu Ilinčić (24), ali i sve žene koje su otvorile dušu i prošle kroz stravična iskustva. 

Vezani članci In Magazin: Seksualno uznemiravanje na ADU - 7 Na zagrebačkoj ADU danima se prikupljaju prijave o zlostavljanjima, evo o kakvim je slučajevima riječ Dora Lipovčan - 1 Naša glumica Dora Lipovčan javno podijelila tešku priču: ''Silovana sam, šutjela sam 15 godina prije odlaska na policiju''

"Tko dirne naše sestre, dirnuo je sve nas! Podrška i ljubav za Ivu i Milenu i ostale djevojke. Nisi sama!!", napisao je Petar uz fotografiju na kojoj drži papir s natpisom "Nisi sama!". 

Njegova objava je naišla na odobravanje mnoštva žena i kolegica među kojima je i hrvatska glumica Tara Rosandić. "Idemo svi zajedno NAJGLASNIJE napraviti bolji svijet i ostavimo ga našoj djeci! Važno je da i mi muškarci podržimo! Svaka čast", napisao je jedan njegov pratitelj. 

Benčina je pružio podršku ženama nakon što su prije nekoliko dana njegove kolegice Milena Radulović i Iva Ilinčić otkrile da ih je seksualno zlostavljao Miroslav Mika Aleksić, voditelj prestižne, privatne škole glume u Beogradu. Prijavile su ga policiji, a to je učinilo još nekoliko žrtava među kojima su i maloljetne djevojke. 

Njihova priznanja su potaknula i pokretanje Facebook stranice "Nisam tražila" na kojoj žene iz cijele regije anonimno progovaraju o seksualnom zlostavljanju kroz koje su prošle. Mnogi se nadaju da će tako stati na kraj zlostavljačima i predatorima te da će to imati učinka kao #metoo pokret u Americi. 

 

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!