Premali model ili?

Sestra slavne ljepotice u tijesnom badiću osvajala poglede na plaži, gornji dio jedva joj je prekrio grudi

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Galerija

Sophia Culpo u tijesnom je badiću uživala na plaži i pritom nije marila za znatiželjne poglede.

Mlađa sestre bivše Miss Universe i jedne od najtraženijih manekenki današnjice Olivije Culpo, 23-godišnja Sophia Culpo bila je glavna zvijezda plaže u kalifornijskom Veniceu, gdje se pojavila s društvom i uživala u druženju.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) To je njezin način Umalo joj zabranili ukrcaj na let, pa se sada osvećuje nikad seksepilnijim izdanjima, zasjenila je i svojeg nekoliko godina mlađeg dečka!

Pažnju je privukao njezin odabir bikinija, čiji joj je gornji dio jedva prekrio obline, pa je djelovalo kao da je namjerno odjenula nekoliko brojeva manji model. No osim bujnih oblina u tijesnom badiću, nitko nije mogao ne primijetiti njezino utrenirano tijelo i vitku liniju, kao i sličnost sa starijom sestrom.

Sophia se nedavno iz rodnog Rhode Islanda preselila u Kaliforniju, gdje je dio karantene zbog koronavirusa provela s 28-godišnjom starijom i slavnijom sestrom. Sophia je nedavno prekinula studij nutricionizma jer je odlučila slijediti sestrine stope i okušati se u modeliranju, ali i kao influencerica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Culpo (@sophiaculpo) on

Na Instagramu se trenutačno može pohvaliti brojkom od 114 tisuća pratitelja, ali broj se povećava iz dana u dan jer postaje sve poznatija.

Sophia je inače najmlađa u obitelji Culpo, osim Olivije ima i sestru Auroru te braću Gusa i Petera. Od svih je najpopularnija Olivia, koja se proslavila nakon što osvojila titulu Miss SAD-a, a potom i Miss Universe 2012. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene