Broj manji?

Jedna od najseksi žena na svijetu pokazala savršenu figuru, a svi su gledali u njezin premali bikini

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +0 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Galerija

Olivia Culpo uživala je na odmoru u Meksiku s dečkom Christianom McCaffreyjem i pokazala svoju savršenu figuru u bijelom bikiniju.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice i bivša Miss Universe Olivia Culpo (27) vikend je provela na romantičnom putovanju u Meksiku s dečkom, igračem američkog nogometa Christianom McCaffreyjem (23). 

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) Kako joj odoljeti? Prije nekoliko godina je i službeno proglašena najljepšom, a sada je sve podsjetila na svima dobro poznate i omiljene prizore

Olivia je pokazala svoju savršenu figuru u bijelom bikiniju čiji je gornji dio jedva obuzdavao njezine grudi. Par je uživao na plaži, a McCaffrey je obučen u crno bio čista suprotnost lijepoj manekenki.

Olivia i Christian proslavili su Dan zaljubljenih objavivši slatke poruke na Instagramu. "Sretno Valentinovo mom najboljem prijatelju. Hvala što si mi promijenio život i pokazao kakvu sam ljubav oduvijek htjela, ali mislila da je moguća. Ti si definicija uslišene molitve. Ja sam najsretnija djevojka na svijetu", napisala je jedna od najseksi žena na svijetu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💘

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

"Nikad dosadnog trenutka s tobom. Sretno Valentinovo", istaknuo je Christian. Par je u vezi od svibnja 2019., a Olivia je jednom objasnila zašto se savršeno nadopunjava s igračem američkog nogometa. "Imamo puno zajedničkih interesa. Jako smo obiteljski orijentirani i izvlačimo ono najbolje jedno iz drugog", ispričala je manekenka. 

Dodala je da ipak zbog dečka nikad neće zanemariti svoje prijateljice. "Održati ravnotežu između njih i Christiana jako je teško. No mislim da su prijatelji tu da te drže čvrsto na zemlji dok si u vezi. Samo si to tako predočite i uvijek ćete moći prostići savršenu ravnotežu", zaključila je Olivia. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene