Laskava titula

Nju su proglasili najseksi ženom na svijetu: Možda nema sreće s muškarcima, ali se zato kupa u milijunima i slavi

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Olivia Culpo i Nick Jonas (Foto: AFP) Olivia Culpo i Danny Amendola (Foto: Instagram) Olivia Culpo i Danny Amendola (Foto: Profimedia) +1 Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Galerija

Bivša Miss SAD-a i Miss Universe Olivia Culpo danas je jedan od najzaposlenijih modela na svijetu.

27-godišnja manekenka osvojila je još jednu laskavu titulu.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) Kakva ljepotica! Ona je otvorila sezonu vrelih bikinija: Jedna od najljepših žena na svijetu pokazala kako se uživa u životu

Bivša Miss SAD-a i Miss Universe Olivia Culpo danas je jedna od najzaposlenijih modela na svijetu, a dio medijskog kolača dobila je i vezama s glazbenikom Nickom Jonasem te igračem NFL-a Dannyjem Amendolom s kojim je nekoliko puta prekidala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

No, ako zanemarimo privatne zavrzlame prelijepe brinete, poslovno joj ide i više nego odlično. A sada joj je stiglo još jedno veliko priznanje. Naime, upravo je Oliviju poznati časopis Maxim proglasio najseksi ženom svijeta.

Drugim riječima, Culpo je titulu preotela kolegici Kate Upton, a u Hot 100 našle su se i Jessica Alba, Hailey Baldwin, Stella Maxwell, Katy Perry, ali i Jennifer Garner koju je časopis People proglasio najljepšom ženom svijeta 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Oliviju na Instagramu prate milijuni obožavatelji, a muškarci posebno, jer se brineta može pohvaliti prekrasnim licem, ali i tijelom koje itekako voli pokazivati. Tako se simbolično skinula i za novu naslovnicu Maxima, a kada je odjevena, također privlači pažnju medija, jer to radi u velikom stilu, pa njezin stil rado kopiraju žene diljem svijeta.

"Iskreno, od malih nogu sam sanjala da ću jednog dana krasiti naslovnicu Maxima kao najseksi žena na svijetu", priznala je u intervjuu manekenka, kao i to kako njezini roditelji nisu bili nimalo sretni što je zaplivala modnim vodama.

"Kad sam osvojila prvu titulu, onu Miss Rhode Islanda, moji roditelji nisu bili tamo. Mislili su da je to uzaludan posao."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Posao je toliko "uzaludan" da se Olivia kupa u milijunima, a vjerujemo kako će joj sada karijera dodatno procvjetati kao novopečenoj "najseksi ženi svijeta".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) +10 Pamela Anderson (Foto: Instagram) Celebrity Mlađahni dečko najpoznatije slavne plavuše nije skidao pogled s nje i njezina izdanja u vrućim hlačicama
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene