Sonja Kovač istaknula je da su ona i dečko Goran Mandić uvijek za Božić bili s obiteljima, no ove je godine ovaj blagdan drugačiji za sve.

Galerija


Sonja Kovač (36) sve češće dijeli fotografije sa svojim dečkom Goranom Mandićem, a zbog koronovirusa i zabrana sjetila se jedne zanimljive ideje. 

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač počastila pratitelje predivnim prizorom s dečkom kojeg je dosad skrivala, posvetila mu objavu Sonja Kovač - 1 Zaljubljenija nego ikad u seksi badiću se pohvalila što može s dečkom jer mu vjeruje

"Božićna razglednica od naše obitelji vašoj! Iako smo prije pandemije stalno bili na putu, Božić smo uvijek ostajali u Hrvatskoj sa svojim obiteljima. Ove je godine očito drukčiji Božić pred nama. Pa evo šaljemo razglednicu kako ne bi zaboravili kako izgledamo! Kome ćete vi nedostajati ovog Božića?" napisala je jedna od najuspješnijih domaćih influencerica koja je pozirala s dečkom i psom. 

Sonja je nasmijala svoje pratitelje, ali i zadivila crvenom haljinom s visokim prorezom na lijevoj nozi koja je otkrila dio njezina trbuha. Goran je uskladio pulover s njezinom kreacijom.

"Wow", "Divna slika", "Predivni ste. Ti si presavršena u toj haljini, haljina je top", "Sretno i svako vam dobro", komentirali su Sonjini pratitelji. 

Ipak, jednog je zanimala informacija o njezinu stanu. "Jeste kupili na kraju svoj vlastiti stan?" pitao je. Kovač mu je odgovorila da jesu. 

Inače, influencerica je u ožujku proslavila osam godina veze s Goranom. 

Ne odvaja se od 38 godina mlađe ljepotice koja je vršnjakinja njegove kćeri, priča se i da su se vjenčali