Sonja Kovač i Gordan Vogleš u drugoj emisiji zaplesali su cha cha cha.

Galerija


Nakon valcera u prvoj emisiji, Sonja Kovač i Gordan Vogleš ovoga puta su otplesali cha cha cha i zapalili podij svojim nastupom za koji su dobili 28 bodova. 

Vezani članci Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača" Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) Nastup Ivana i Paule bio je pun iznenađenja: On je pjevao, a posjetila ih je i neočekivana gošća

"Iz bečke spavačke sobe, u vrući cha cha cha s Kube. Sve pohvale", Dinko, dok im je Tamara poručila kako bi htjela vidjeti malo više eksplozivnosti.

"Imala sam dojam da ste zaista uživali. Bilo je jako dobro, dodala bih jednu otvorenost i slobodu gornjeg dijela tijela", savjetovala im je Almira.

''Samo ću reći da sam upravo dobio potvrdu onog što sam rekao prošli tjedan. To znači Sonja, da si jako talentirana", zaključio je Nicolas.

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Opa! Ritam koji obara s nogu u izvedbi Sonje Kovač – za ovo zaista treba biti u formi!

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.