Sonja Kovač napravila je kompletan obilazak svog stana od 130 kvadrata koji je u siječnju kupila s dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem, kako je otkrila, na kredit.

Galerija


36-godišnja influencerica Sonja Kovač objavila je video na svom YouTube kanalu u kojem je pokazala kako je uredila stan u Zagrebu koji je u siječnju kupila s dečkom Goranom Mandićem

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg luksuznog stana, a sve je posebno očarao pogled Sonja Kovač Sonja Kovač odgovorila na pitanje kako je kupila novi stan u Zagrebu: "Jednostavno, tako je najlakše"

"Dobrodošli napokon u najtraženiji video vlog do sada! Napokon vas vodim u cijeli tour po stanu i vidjet ćete sve prostorije te videa prije i sada nakon uređenja! Ako vas nešto posebno zanima, pišite mi, a možemo napraviti i zaseban tour neke od prostorija koje vas zanimaju!", istaknula je Sonja.

Kovač je pokazala kako je u stanu od 130 kvadrata uredila dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, garderobu, dvije terase, dvije kupaonice, dvorište te radnu sobu koja služi kao i gostinjska soba. 

"Dugo i sretno živjeli u njemu", "Predivno. Ništa pretrpano, sve na svom mjestu", "Prekrasno, elegantno i profinjeno, snimajte nam sve i sretno vam u životu u njemu", "Sonja, stan blista i predobar je", "Stan je prelijepo uređen i složen", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, influencerica se u isto vrijeme preselila i proslavila devetu godišnjicu veze s dečkom Goranom, a otkrila je i kako je uspjela kupiti stan u Zagrebu. 

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač.

Pred njenim oblinama i tetovažama pokleknula su tri poznata frajera, a kad vidite kako izgleda u 41. godini, nije ni čudno!

 

Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!