Sonja Kovač je na Instagramu objavila fotografije svoje uređene terase u novom stanu koji je u Zagrebu kupila s dečkom Goranom Mandićem.

Galerija


Naša poznata Influencerica Sonja Kovač nedavno se uselila u luksuzni stan u Zagrebu koji je u siječnju ove godine kupila s dečkom Goranom Mandićem.

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač odgovorila na pitanje kako je kupila novi stan u Zagrebu: "Jednostavno, tako je najlakše" Sonja Kovač Sonja Kovač konačno pokazala luksuzni stan koji je kupila s dečkom, otkrila i da imaju još jedan razlog za slavlje

Vrata svojeg novog stana najprije je otvorila na svojem YouTube kanalu gdje ga je pokazala dok još nije bio potpuno uređen, a već tada je njezine pratitelje posebno zadivila golema terasa.

Sada je na svojem Instagramu pokazala i kako je uredila terasu, a pozvala je i svoje pratitelje da joj svrate na kavu.

"Otvorenje terase napokon! Tko je blizu neka skokne na kavu! Iako imam i suncobran, još ga nisam raspakirala jer hvatam prvu boju!" napisala je pored dvije fotke na kojima je pozirala na dvosjedu i stolcu, a njezine pratitelje je, uz namještaj, oduševio i pogled.

"Savršeno", "Baš lijep balkon i pogled", "Uživancija", "Wow, divno", "Lijep pogled, to je negdje podsljemenska zona", "Blistate i vi i garnitura", pisali su joj u komentarima, a fotke su skupile i preko 14 tisuća lajkova.

Sonja je nedavno na svojem YouTube kanalu objasnila i kako su ona i dečko uspjeli priuštiti novi stan u Zagrebu.

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač.

Neke je zanimalo i zašto je par, koji je u vezi devet godina, donio odluku o preseljenju. "Trebali smo veći prostor jer oboje radimo od kuće. I bilo je vrijeme za vlastitu nekretninu. O tome smo dugo sanjali, a sad je napokon došao taj trenutak da smo si to financijski mogli priuštiti i presretni smo", istaknula je tada Sonja.

Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti