Sonja Kovač na Instagramu je pokazala kako je opremila svoj ormar, koji je toliko velik da nije uspio cijeli stati u kadar.

Galerija


Jedna od naših najpoznatijih influencerica Sonja Kovač i njezin dugogodišnji dečko Goran Mandić u siječnju ove godine kupili su novi stan u Zagrebu u koji su se nedavno i uselili.

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač pokazala kako uživa u naručju svog dragog, njegovo lice dugo je skrivala, a sad ga pokazuje sve češće Sonja Kovač Sonja Kovač se skinula u bikini pa sa zgodnom prijateljicom snimila video koji je Instagram doveo do usijanja

Sonja je na svojim društvenim mrežama bilježila kako je teklo uređenje, a pokazala je i konačni rezultat, no sada se pohvalila još jednim detaljem iz stana koji je raspametio njezine pratiteljice.

"Trebalo mi je dobrih tjedan dana da složim cijeli ormar, a ovdje vidite samo polovicu jer cijeli jednostavno ne stane u kadar, preko cijele je sobe!" pohvalila se Sonja uz video na kojem je pokazala i da je svoj golemi ormar napunila dizajnerskim krpicama, a iako nije uspjela pokazati cijeli, izazvala je lavinu oduševljenih reakcija.

"Wow", "Predivan ormar", "I ja bih takav", samo je dio komentara koje je dobila ispod objave, a bilo je i onih koji su se našalili kako je ormar mogao biti i malo veći.

Sonja je nedavno na svojem YouTube kanalu objasnila i kako su ona i dečko uspjeli priuštiti novi stan u Zagrebu.

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač.

Neke je zanimalo i zašto je par, koji je u vezi devet godina, donio odluku o preseljenju. "Trebali smo veći prostor jer oboje radimo od kuće. I bilo je vrijeme za vlastitu nekretninu. O tome smo dugo sanjali, a sad je napokon došao taj trenutak da smo si to financijski mogli priuštiti i presretni smo", istaknula je tada Sonja.

Pretužna vijest pogodila obitelj bivšeg nogometaša: Preminula njegova osmomjesečna kći poslije borbe s leukemijom

Svi se pitaju kako je uspjela hodati s ovakvim prorezom, pogledajte o čemu govorimo i sve će vam biti jasno