Sofija Milošević objavila je fotografiju na kojoj doji sinčića Alekseja i pritom je emotikonom sakrila njegovo lice i svoju dojku, no nekima je ipak smetao taj prizor.

Galerija


Srpska manekenka Sofija Milošević (30) privlači pozornost svojim atraktivnim fotografijama, a ponekad pokaže i zaručnika Luku Jovića (23) te sina Alekseja. 

Vezani članci Sofija Milošević - 3 Riskirao i zatvor zbog nje: Skrivali se od svih, a nakon sretne vijesti o bebi srpska ljepotica i nogometaš se zaručili Sofija Milošević Srpska ljepotica koja čeka dijete s nogometašem skinula se u donje rublje i pokazala trudnički trbuščić

Ovog je puta slika s njezinim četveromjesečnim sinom na Instagram storyju izazvala negativne komentare pa se povela rasprava o njoj na Twitteru. Naime, Sofija je pozirala s Aleksejem dok ga je dojila i pritom mu je emotikonom zaklonila lice, kao i sebi dojku. 

Ipak, njezin je potez zasmetao nekima, iako su mnoge poznate dame već ranije poticale da se dojenje čini u javnosti jer je to normalna, prirodna aktivnost.

"Meni je ovo previše za ovoliki broj ljudi", "A slatko je isprva kad vidiš bebicu kako ruča i onda se sjetiš da mu stara majka ugrožava privatnost od najmlađih dana i iskorištava sve nježne i nedužne trenutke za samopromociju i bude ti muka", "Zamislite nasilje nad djetetom za 15 godina, kad netko nađe ovakve slike po netu jer je mama mislila da je slatko. Ja ne znam što ovi influenceri ne razmišljaju malo svojom glavom šta rade svojoj djeci, pogotovo kasnije u pubertetu", "Ali kako bi ljudi znali da ona doji da ne stavi ovakvu sliku", komentirali su. 

Inače, Sofiju na Instagramu prati 556.000 ljudi, a sina Alekseja dobila je početkom rujna s nogometašem Lukom, koji igra za Real Madrid. Manekenka je s Jovićem u vezi od prošle godine, no u početku su to tajili od javnosti. Sredinom kolovoza su se zaručili na otoku Cipriju, a Aleksej je manekenki prvo dijete, dok njezin zaručnik ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Marijana Mikulić ljuta zbog prevare na koju je nasjela kao i mnogi jer je htjela pomoći: "Srce mi puca od tuge"