Sofija Milošević i Luka Jović prije nekoliko su dana postali roditelji, a lijepa manekenka oduševila je svojim izgledom.

Galerija


Popularna srpska manekenka Sofija Milošević i nogometaš Real Madrida Luka Jović postali su roditelji sina Alekseja, a samo tjedan dana nakon poroda svi pričaju kako lijepa manekenka izgleda besprijekorno.

Vezani članci Sofija Milošević Srpska ljepotica koja čeka dijete s nogometašem skinula se u donje rublje i pokazala trudnički trbuščić Sofija Milošević - 4 Zbog nje je nogometaš Real Madrida izašao iz karantene i riskirao odlazak u zatvor, a sad očekuju prvo dijete

"Između dojenja", napisala je Sofija u opisu fotografije na račun koje je dobila samo riječi hvale. Manekenka i njezin zaručnik trenutačno su u Madridu, gdje je Sofija i rodila.

"Najljepši poklon koji ti život može dati. Dobro došao na svijet, moj dječače. Hvala svima na lijepim željama", napisala je Sofija uz fotografiju iz bolnice prije nekoliko dana.

Sofija i Luka punili su novinske stupce kada je on zrakoplovom napustio Madrid i karantenu koja je bila na snazi zbog koronavirusa, zbog čega mu je i prijetio zatvor. Ubrzo nakon toga se ispostavilo da je to učinio kako bi bio uz trudnu Sofiju, koja je u to vrijeme i slavila rođendan.

Par se nedavno i zaručio na otoku Capriju, u vezi su od prošle godine, no u početku su tajili da su zajedno. Sofiji je to prvo dijete, dok Luka ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao