Sofija Milošević okinula je selfie nakon kupanja sinčića Alekseja, kojeg je dobila s nogometašem Lukom Jovićem.

Galerija


Popularna srpska manekenka Sofija Milošević (30) dobila je sa zaručnikom, nogometašem Lukom Jovićem (22) početkom rujna sina Alekseja. 

Vezani članci Sofija Milošević - 4 Zbog nje je nogometaš Real Madrida izašao iz karantene i riskirao odlazak u zatvor, a sad očekuju prvo dijete Sofija Milošević - 6 Sve da izbjegne zatvor? Srpska manekenka otkrila kako Luka Jović provodi vrijeme u karanteni

Sofija je pozirala šest tjedana nakon poroda u uskoj, bijeloj haljini i izazvala divljenje pratitelja. "Mama kad nije na dužnosti (možete vidjeti ovu vodu nakon kupanja bebe)", napisala je manekenka pokraj fotografije. 

Sofija je okinula selfie u poluprozirnoj haljini i istaknula svoju vitku figuru te bujni dekolte. Dobila je brojne komplimente za svoje izdanje. 

"Zbog tebe se sve čini tako lako", "Wow", "Zadivljujuća", "Ljepotica", "Predivna", "Top tijelo nakon poroda", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Sofija je s Lukom, nogometašem Real Madrida u vezi od prošle godine, no u početku su to tajili od javnosti. Sredinom kolovoza su se zaručili na otoku Cipriju, a Aleksej je manekenki prvo dijete, dok Jović ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom. 

Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti