wow!

Srpska ljepotica koja je nedavno dobila dijete s nogometašem Reala objavila fotografiju u oskudnoj haljinici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofija Milošević okinula je selfie nakon kupanja sinčića Alekseja, kojeg je dobila s nogometašem Lukom Jovićem.

Popularna srpska manekenka Sofija Milošević (30) dobila je sa zaručnikom, nogometašem Lukom Jovićem (22) početkom rujna sina Alekseja. 

Pogledaj i ovo showbuzz jako dobra genetika! Srpsku ljepoticu napadaju da se fotošopira pa je pokazala lice bez šminke i trbuh pet mjeseci od poroda

Sofija je pozirala šest tjedana nakon poroda u uskoj, bijeloj haljini i izazvala divljenje pratitelja. "Mama kad nije na dužnosti (možete vidjeti ovu vodu nakon kupanja bebe)", napisala je manekenka pokraj fotografije. 

Sofija je okinula selfie u poluprozirnoj haljini i istaknula svoju vitku figuru te bujni dekolte. Dobila je brojne komplimente za svoje izdanje. 

"Zbog tebe se sve čini tako lako", "Wow", "Zadivljujuća", "Ljepotica", "Predivna", "Top tijelo nakon poroda", komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mom off duty (as u can see this was after bathing the baby👶🏼😹)🥳

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Inače, Sofija je s Lukom, nogometašem Real Madrida u vezi od prošle godine, no u početku su to tajili od javnosti. Sredinom kolovoza su se zaručili na otoku Cipriju, a Aleksej je manekenki prvo dijete, dok Jović ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene