Sofia Vergara u kućnoj karanteni prisjeća se nekih prošlih vremena, a nakon što je fanove podsjetila na TV emisiju koju je vodila, pokazala je i kako je izgledala 80-ih godina.

Galerija


Latino ljepotica Sofia Vergara prije nekoliko se dana na Instagramu prisjetila nekih drugih vremena dok je radila kao TV voditeljica, a danas slavna glumica očito je obožavala žutu boju i takve kupaće kostime.

Vezani članci Sofia Vergara Seksi Kolumbijka na tronu najplaćenijih glumica, u samo godina dana zaradila vrtoglavih 43 milijuna dolara! Sofia Vergara Zbog obiteljske tragedije iselila se iz rodne zemlje, a onda joj je jedan sudbonosni susret na plaži potpuno preokrenuo život

Objavila je novu fotografiju u žutom badiću te istaknula kako je snimljena 80-ih godina u Kolumbiji. Brojni obožavatelji istaknuli su da se nimalo nije promijenila te da je jednako lijepa i danas.

47-godišnja glumica u samoizolaciji je odlučila obožavatelje počastiti detaljima iz svoje prošlosti.

Vergara je danas u braku s Joeom Manganiellom, koji je nedavno priznao kako mu je bilo neugodno i upoznati se sa Sofijom jer je bio opčinjen njezinom ljepotom. Upoznali su se 2014. godine, vjenčali godinu kasnije, a danas su jedan od omiljenih holivudskih parova.

Pogledajte kako zvijezde izgledaju kad misle da ih nitko ne vidi, a uživaju u dobrom komadu hrane