Joe Manganiello i Sofia Vergara vjenčali su se 2015. godine, a glumac je otkrio sve detalje prvog susreta s kolumbijskom ljepoticom.

Galerija


Joe Manganiello i Sofia Vergara jedan su od najomiljenijih holivudskih parova, a glumac je otkrio kako se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu, no premišljao se hoće li joj prići ili ne.

Vezani članci Sofia Vergara Latino ljepotica i zgodni suprug i dalje uživaju kod kuće te objavljuju golišave fotografije iz raskošne vile Joe Manganiello Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim

Par se upoznao na jednom tulumu 2014. godine, a 43-godišnji glumac kaže kako nije mogao prestati gledati u Sofiju. Ipak, ističe kako je bio uvjeren da je ona i dalje zaručena za bivšeg, Nicka Loeba.

"Imala je haljinu koja joj je tako dobro pristajala i nisam mogao skrenuti pogled s nje", rekao je Manganiello. Kasnije iste večeri prijatelj mu je rekao kako se ona želi upoznati s njime jer je njegova velika obožavateljica.

Glumac se bojao kako bi mogao upasti u svađu s njezinim zaručnikom, no na kraju se ispostavilo kako je Vergara već prekinula s njim. Uzeo je glumičin broj telefona, našli su se na spoju, a ostalo je povijest.

Vjenčali su se 2015. godine, a i danas su zaljubljeni kao prvoga dana.

Ovako je prije 30 godina izgledao glumac koji se sam prozvao seks-simbolom, evo koliko se promijenio do danas