Bilo jednom...

U prvom planu njezine raskošne obline: Latino ljepotica prisjetila se početaka svoje karijere

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Danas popularna glumica nekad je radila kao voditeljica emisije o putovanjima, čega se prisjetila na svom Instagramu.

Prije nego što se proslavila zbog svojih uloga na engleskom govornom području, latino ljepotica Sofia Vergara radila je kao voditeljica španjolske emisije o putovanjima "Fuera De Serie" od 1995. do 1998. godine.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

47-godišnja glumica na Instagramu se prisjetila prošlih vremena te je objavila videoisječak emisije u kojem je na plaži u žutom bikiniju. Pričala je o jednoj od najljepših plaža El Salvadora, a svima je pažnju ukrao njezin bujni dekolte.

Emisiju je vodila s kolegom Fernandom Fioreom, a emitirala se na jednoj od najpopularnijih televizija španjolskog govornog područja. Glumicu su otkrili kada je imala tek 17 godina na jednoj južnoameričkoj plaži, nakon čega je postala zaštitno lice kampanja za Pepsi u Južnoj Americi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb Fuera de Serie!!! Con @fioreoficial ❤️❤️❤️ The 90’s😂😂😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Danas je u braku s Joeom Manganiellom, koji je nedavno priznao kako mu je bilo neugodno i upoznati se sa Sofijom jer je bio opčinjen njezinom ljepotom. Upoznali su se 2014. godine, vjenčali godinu kasnije, a danas su jedan od najomiljenijih holivudskih parova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene