Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotke nastale još 90-ih godina, a u prvome planu je njezina bujna pozadina. Nitko od obožavatelja nije ostao ravnodušan na fotke kojima ih je počastila, pa čak ni njezine poznate kolegice.

Galerija


Jedna od najplaćenijih glumica današnjice, vatrena Sofia Vergara, redovito izaziva oduševljenje među hordom svojih fanova na Instagramu, a malo je reći da je isto učinila i posljednjom objavom. Vergara se prisjetila 90-ih te je objavila fotku na kojoj pozira samo u tangama.

Vezani članci Craig David Na vrhuncu slave ljubio je zanosnu brinetu, no već 20 godina malo što čujemo o ovom nekad popularnom pjevaču Sofia Vergara Sofia Vergara prisjetila se 90-ih: Objavila fotku u bikiniju s tangama, malo je reći da su obožavatelji u transu

Nije trebalo dugo da dobije preko pola milijuna lajkova, a stotine pratitelja komentirali su joj fotografiju. "Vjerujem da isto izgledaš i danas", "Nevjerojatno", "Predivna si", samo su neki od komentara, a reagirale su i neke poznate dame. "Wow", napisala joj je Heidi Klum. "Vatrena si i dalje", komentirala je Adriana Lima.

Sofia je inače prije nekoliko dana proslavila 48. rođendan u svojoj kući na plaži, čiju lokaciju vješto skriva od javnosti. Sa suprugom i obitelji tamo provodi svako ljetovanje, a poznato je samo da se nalazi na otoku.

Vergara je od 2015. u braku s glumcem Joeom Manganiellom (44), a mnogi ih smatraju jednim od najseksi slavnih parova te dok je ona miljenica muškaraca, on je miljenik žena. Sofia iz prvog braka, u koji je ušla sa samo 18 godina, ima sina Manola (29), koji se kao i ona bavi glumom. Kolumbijka se razvela od sinova oca Joea Gonzaleza nakon samo dvije godine.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Lijepa kći bivšeg premijera diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, njezinim se uspjehom pohvalila sestra