baš joj nije trebalo!

Sofia Vargara pozirala u badiću pa jednim potezom razočarala fanove, nikome nije jasno zašto je to napravila

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara je na Instagramu objavila svoju fotografiju u badiću, obožavatelji su brzo primijetili da se malo zaigrala u fotošopu.

Glumica Sofia Vergara svojim fotkama u kupaćim kostimima inače izaziva divljenje, no zadnja takva koju je objavila razočarala je njezine fanove.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Latino ljepotica, koja trenutno uživa na ljetovanju sa suprugom Joeom Manganiellom, pozirala je u jednodijelnom badiću i fotku objavila na Instagramu, a fanovi su brzo uočili da na njoj nešto ne štima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

"Zar nitko ne vidi da je fotošopirala struk? Cijeli ocean je udubljen na tom mjestu", "Baš šteta da koristi fotošop, prekrasna je i bez toga", "Sofia, nema potrebe da sužavaš struk", pisali joj obožavatelji kojima nije bilo jasno zašto se fotošopirala, no fotka je svejedno skupila stotine tisuća lajkova.

Inače, Sofia će 10. srpnja napuniti 48 godina, a rođendan će proslaviti u svojoj kući na plaži čiju lokaciju vješto skriva od javnosti. Sa suprugom i obitelji tamo provodi svako ljetovanje, a poznato je samo da se nalazi na otoku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Regelja Antonija Šola i Marko Regelja Mario Regelja - 2 Ljubavnici - 1 +7 Ljubavnici - 2 inMagazin Imamo novi par na domaćoj estradi, otkrivamo koga ljubi Antonija Šola! ''Godinama smo bili prijatelji, a onda se pojavila ljubav''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene