Sofia Vergara i Joe Manganiello zaručili su se nakon svega 6 mjeseci veze i slove kao jedan od najljepših slavnih parova, a zašto je to tako, pokazali su na partyju nakon dodjele Oscara.

Galerija


Oni su jedan od najljepših i najomiljenijih holivudskih parova.

Vezani članci Sofia Vergara Latino ljepotica i zgodni suprug i dalje uživaju kod kuće te objavljuju golišave fotografije iz raskošne vile Joe Manganiello Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim

Radi se o Sofiji Vergari i njezinu suprugu Joeu Manganiellu, koji nisu bili na 91. dodjeli Oscara, ali su stigli na najpoznatiji party nakon dodjele - onaj Vanity Faira.

Par je, kao i uvijek, izgledao besprijekorno, a posebnu pažnju ukrala je kolumbijska ljepotica koja je haljinom naglasila figuru pješčanog sata te bujno poprsje, po dobrom starom običaju. Istovremeno, glumac se odlučio za čistu klasiku koju predstavlja crno odijelo.

Joe posebno nije mogao sakriti ponos zbog svoje lijepe supruge koju je zaprosio na Božić tijekom romantičnog odmora nakon svega 6 mjeseci veze.

Kasnije je priznao kako mu se Sofia oduvijek sviđala, no uvijek je bila zauzeta. Nakon što je prekinula s posljednjim dečkom Nickom, glumac nije gubio vrijeme te je nabavio njezin broj telefona kako bi ju pozvao van. Par se vjenčao 2015. godine, a ovo je ljepotici drugi brak.

Prvi je sklopljen davne 1991. godine s njezinom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola, no nije dugo potrajao, svega dvije godine.

Glumica ne skriva kako je u markantnom glumcu pronašla ljubav svog života, a hoće li im u petom desetljeću stići i prinova, ostaje nam pričekati i vidjeti. Bila bi to jedna predivna beba!

Ova glumica odlučila se za opciju manje je više, ali rekli bismo da joj to nije trebalo

Je li uopće nosila donje rublje? Zbog najvišeg i najčudnijeg izreza ikad manekenka pokazala gotovo sve

Iskre frcale na sve strane: Dok je njegova zaručnica sjedila u publici, Bradley s Gagom izmjenjivao značajne poglede