Lady Gaga i Bradley Cooper na dodjeli nagrada Oscar izveli su zajedno pjesmu ''Shallow'' iz filma ''Zvijezda je rođena'' (A Star is Born).

Galerija


Njihova povezanost u filmu ''Zvijezda je rođena'' oduševila je gledatelje, a malo te čarolije s ekrana Lady Gaga i Bradley Cooper prenijeli su i na samu pozornicu 91. dodjele Oscara.

Vezani članci Gloria Campano, Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper na dodjelu Oscara stigao je ne s jednom, već s dvije najdraže žene Spotlight (Foto: Profimedia) Prisjetili smo se 10 zadnjih filmova koji su dobili Oscara, jesu li oni bili i među vašim favoritima?

Pjesmu ''Shallow'' izveli su dok su gledali jedno drugo u oči, a poslije izvedbe izgrlili su se i izljubili.

Iz publike je sve pratila Bradleyeva zaručnica Irina Shayk, a bilo je to i prvo pojavljivanje Lady Gage u javnosti otkako je nedavno prekinula zaruke s Christianom Carinom.

Upravo je pjesma ''Shallow'', koja je slovila za najvećeg favorita, proglašena pobjednikom u kategoriji najbolje originalne pjesme.

Dok je pjevačica crvenim tepihom prošetala sama, Bradley je osim Irine, na dodjelu prestižnih filmskih nagrada poveo i majku Gloriju.

Sve o pobjednicima i 91. dodjeli nagrada čitajte OVDJE. 

 

Glumac stigao u raskošnoj haljini: Pored najvećih glumačkih zvijezda, on je ovako odjeven privukao pažnju!

Omiljenu punašnu glumicu fotografi uhvatili u zagrljaju misterioznog muškarca, osmijeh nije mogla sakriti