Neprepoznatljiva!

Snježana Mehun ne prestaje s provokativnim fotkama pa joj se obratila i Nives Celzijus

Snježana Schillinger Snježana Schillinger Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger +20 Snježana Schillinger - 1 Galerija

Snježana Mehun Schillinger uživa na odmoru sa suprugom, a on je fotografira u golišavim izdanjima.

Snježana Mehun Schillinger vidno uživa ploveći obalom sa svojim suprugom Franzom Schillingerom, a s odmora objavljuje izazovne slike iza kojih stoji baš njezin partner.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun Pristižu čestitke Snježana Mehun puca od ponosa zbog poteza svojeg sina, objavila je i njegove rijetke fotke: "Muškarac mog života!"

Među njima je i fotka u dvodijelnom bijelom badiću u kojem je Snježana naglasila svoj preplanuli ten i pokazala zavidnu figuru u 50-ima.

"Jel' netko rekao vikend?! Onaj iza kamere i ja! Šteta bi ga bilo kriti. Moj mužić", napisala je Snježana na sljedećoj fotografiji pokazala i Franza u košulji i hlačama, a pratitelji su se zapitali zašto i on nije u kupaćima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Odmah joj se prva u komentarima obratila Nives Celzijus koja joj je poručila: "Zgodni moji", a Mehun joj je odgovorila: "Hvala maco".

"Neprepoznatljiva", "Prezgodni ste", "Bomba", "Lijepa Snježana", "Baš si pravo zategnuta", "Goriš", pisali su joj ugodno iznenađeni obožavatelji.

Iako djeluje kao snažna žena koja sve može sama, Snježani je ipak najvažnija potpora njezina supruga Franza, a za In Magazin je otkrila i zašto.

"Franz je uvijek velika podrška. Kupio mi je mesni burek prije revije jer je znao da ću past u nesvijest".

Par se vjenčao u rujnu prošle godine na romantičnom otočiću Piškera u sklopu Nacionalnog parka Kornati.

Mladenka je poput moderne princeze iz bajke s kumom i djeverušama doplovila na skupocjenom gliseru, a onda je po kamenjaru i starinskom kozjem putu do svojeg dragog došetala potpuno bosa.

Snježana i Franz svoju su ljubavnu romansu započeli 2018., a početkom 2021. zaručili su se na Maldivima. Uz brojne kvalitete, ovaj je austrijski poduzetnik hrvatsku PR stručnjakinju i vlasnicu modnog brenda osvojio i...

''Hranom, i to je bilo to'', rekla je Snježana u intervjuu za In magazin.
Franz se u Snježanu zaljubio za vrijeme još jedne njihove omiljene aktivnosti - planinarenju.

''Planinarili smo na Sljeme, idemo tamo kad god možemo, i jednom prilikom kad smo se vraćali nazad, bili smo umorni, uzeo sam je u svoje ruke i znao sam da je to to'', ispričao je Franz.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 10 Mina Joksimović - 4 Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 2 +10 Mina Joksimović - 5 Celebrity Kći pjevača koji je omiljen u regiji odmara se u Hrvatskoj i hvali se raskošnim atributima u tijesnim badićima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +26 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Celebrity Ronaldovu Georginu zbog ove fotke optužili za Photoshop: ''Tko povjeruje da je ovo tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene