Blista od sreće!

Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

Snježana i Franz Schillinger Snježana i Franz Schillinger Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun i Franz Schillinger Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 +0 Snježana i Franz Schillinger Galerija

Snježana Mehun pokazala je noge u kratkoj haljini i ljubičastom kaputu na partyju Ladies Open turnira gdje joj je pratnja bio suprug Franz.

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun svojom je prisutnošću uveličala party povodom Ladies Open teniskog turnira, a na proslavu je stigla s novopečenim suprugom, austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun i Franz Schiliger uživala na suncu Snježana Mehun bila je pravi mamac za poglede u centru Zagreba, u kratkoj haljini je pokazala vitke noge

Mehun je za odjevnu kombinaciju odabrala crnu kratku haljinu u kojoj je pokazala noge, a da dodatno podigne kombinaciju preko haljine je odjenula ljubičasti dugački kaput i zavezala ga u struku.

Njen suprug pozirao je u tamno sivim hlačama, smeđim cipelama i sivom sakou, a par je cijelo vrijeme kamerama upućivao osmijehe.

Par se vjenčao u rujnu prošle godine na romantičnom otočiću Piškera u sklopu Nacionalnog parka Kornati.

Mladenka je poput moderne princeze iz bajke s kumom i djeverušama doplovila na skupocjenom gliseru, a onda je po kamenjaru i starinskom kozjem putu do svojeg dragog došetala potpuno bosa.

Snježana i Franz svoju su ljubavnu romansu započeli 2018., a početkom 2021. zaručili su se na Maldivima. Uz brojne kvalitete, ovaj je austrijski poduzetnik hrvatsku PR stručnjakinju i vlasnicu modnog brenda osvojio i...

''Hranom, i to je bilo to'', rekla je Snježana u intervjuu za In magazin. 

Franz se u Snježanu zaljubio za vrijeme još jedne njihove omiljene aktivnosti - planinarenju.

''Planinarili smo na Sljeme, idemo tamo kad god možemo, i jednom prilikom kad smo se vraćali nazad, bili smo umorni, uzeo sam je u svoje ruke i znao sam da je to to'', ispričao je Franz.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 4 +13 Marijana Seifert - 5 Celebrity Prijateljica nestale Marijane iz Big Brothera prepričala njihov posljednji razgovor: "Zvučala mi je sjetno, zvala sam je k sebi"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna and A$AP Rocky +0 Rihanna Celebrity Rihanna opet ima probleme sa zaručnikom! Ovoga puta neki su dokazi navodno procurili u javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene