Poduzetnica Snježana Mehun i njezin partner, Franz Schillinger, već nekoliko dana odmaraju na Hvaru., a Mehun se o svemu pohvalila i na društvenim mrežama.

Galerija


Domaća poduzetnica Snježana Mehun (49) sa svojim partnerom, Austrijancem Franzom Schillingerom već danima uživa na Hvaru, a ne skriva koliko im godi provođenje zajedničkog vremena na odmoru.

Vezani članci Snježana Mehun i Franz - 3 Raskoš i luksuz: Snježana Mehun i Franz na skupocjenom brodu uživali u VIP tretmanu, otkrivamo zašto Snježana Mehun Snježana Mehun svima dala do znanja da je ludo zaljubljena u svog partnera pa istaknula raskošni dekolte

49-godišnja Mehun na svom je Instagramu objavila niz fotografija s odmoranna kojima pozira u kupaćim kostimima koji joj stoje kao saliveni. Domaćoj poduzetnici godine ne mogu ništa, a u pauzama od kupanja i sunčanja, Mehun i Franz uživaju na romantičnim večerama.

"Koje je Vaše najdraže mjesto o kojem maštate u kišnin, tmurnim zimskim danima? Gdje bježite u snovima? Pišite mi! Ovo je jedno od mojih rajskih mjesta gdje dovedem sve one koje volim", napisala je Mehun u opisu jedne od fotki.

Schillinger je inače zastupnik i distributer luksuznih plovila te par tako uživa uglavnom na jahti na popularnom hrvatskom turističkom odredištu. Vrijeme izolacije su proveli u Beču, a kada su napokon mjere zbog pandemije koronavirusa popustile, uputili su se na zasluženi odmor.

Konačno je otkrila zašto se povukla iz svijeta glume nakon blistave 20-godišnje karijere: "Pronašla sam mir"