''Ljubav u doba korone'' mogao bi biti naslov naše iduće priče. Snježana Mehun i njezin partner naviknuli su na vezu na daljinu. No u vrijeme zabrane izlaska iz domova, napuštanja država i gradova, Snježana je odlučila otići svojem odabraniku u Beč.

Galerija


''Bok ekipa, lijep pozdrav gledateljima In Magazina i vrijednim novinarima i cijeloj ekipi In Magazina, snimateljima, svima onima koji vas uveseljavaju i pokušavaju napraviti program koji se ne sastoji samo od vijesti'', poručila je Snježana na početku priloga. 

Vezani članci Snježana Mehun i Franz - 3 Raskoš i luksuz: Snježana Mehun i Franz na skupocjenom brodu uživali u VIP tretmanu, otkrivamo zašto Snježana Mehun Snježana Mehun svima dala do znanja da je ludo zaljubljena u svog partnera pa istaknula raskošni dekolte

U doba korone, mnogo se toga promijenilo. S obzirom na mjere prevencije širenja zaraze koronavirusom, brojni nam se poznati javljaju od doma. Pa tako i Snježana iz onog bečkog. Naime, kada se radi o ljubavi u doba Covida 19, Snježana Mehun kaže - njezina ljubav nije mogla trpjeti daljinu:

''Uživam sa Francom, jer eto u tom momentu, kada sam shvatila da dolazi do totalnog kolapsa, bila sam jako tjeskobna u Zagrebu, jako sam se loše osjećala, pošto sam provjerila sve svoje bližnje i vidjela da njima ne mogu pomoć u tom momentu i ne trebam im, jer ću biti zatvorena sama u stanu, morala sam bit sa Francom'', priznaje. 

U Beč je stigla u posljednjem trenutku prije zatvaranja granica.

''Sve je bilo ok dok Macron nije rekao na vijestima da će zatvoriti sve granice, spremila sam se u roku 15 minuta, u životu nisam bila sretnija'', priča. 

Dok su se kod nas mjere restrikcija dodatno postrožile, u Austriji su, tvrdi, mnogo blaže.

''Isto su se okupljali po parkovima u centru Beča, dok jednostavno policija nije preko razglasa zamolila da idu kućama. Nikakav policijski sat ovdje nije uveden'', objašnjava. 

U novoj izolacijskoj rutini i dalje ima mjesta za vježbanje, čitanje, posao, ali i promišljanje:

''Ja sve nekako to doživljavam kao neku lekciju, kao neku kaznu, u principu kao lekciju da su nam oduzete sve stvari koje smo smatrali pod normalno. Slobodu kretanja, putovanja, da su nam oduzeti i domovi koje smo smatrali najsigurnijim što imamo'', priča. 

Koliko će gospodarstvo nakon svega trpjeti, ne želi ni razmišljati. Svatko će za sebe, vjeruje, napraviti najbolje što može. Novu kolekciju svojeg brenda odjeće, umjesto za ljeto, preusmjerila je na jesen.

''Nadam se da će se sve uskoro normalizirati, i da ćete svi vidjeti što smo vam pripremili u novoj kolekciji, Tin vrijedno radi. Dio šivaona je nažalost u momentu obustavilo izradu odjeće jer su dobili naputak od vlade da rade maske'', govori. 

U Hrvatsku povratak još ne planira. Ipak, broji trenutke do ponovnog susreta s najvažnijim ljudima u životu - sinom, sestrom, majkom. Do tada, veselit će se, kaže, malim stvarima:

''Zahvaljujem In Magazinu što mi je dao priliku da se uredim i da se malo snimim, ljubim vas sve, volim vas i vidimo se uskoro. Pusa bok'', pozdravila je za kraj. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"