Slijedi novi nastavak videobloga Snježane Mehun, u kojem otkriva kako izgledaju njezini karantenski dani u Beču. Teretane su zatvorene, no Snježana nije zapostavila svoju liniju. Trčanje u perivoju dvorca Schonbrunn, bicikliranje bečkim ulicama, ali i kućni trening s osobnim trenerom - čini se da će ovog ljeta biti u top formi. Kako topi kilograme nakupljene u izolaciji, otkrila je našem Davoru Gariću.

Galerija


U austrijskoj prijestolnici za vrijeme korone među brojnim Hrvatima je Snježana Mehun. U društvu svojeg zaručnika Franza ne gubi vrijeme ljenčareći - u potpunosti ju je obuzeo sportski duh.

Vezani članci Luka Nižetić U godini bez koncerata Luka Nižetić posvetio se svom restoranu: Od Gorana Ivaniševića do Janice Kostelić, evo koga je sve ugostio Sanja Vejnović - 3 Naša lijepa glumica napravila potez o kojem razmišlja godinama: "Zabavno je, a ljubav je glavni sastojak"

"Ne znam jesam li se zdebljala u karanteni i to sve skupa ali sad ću vam pokazat di idem trčat svaki dan", pohvalila se Snježana.

Pridržavajući se svih epidemioloških mjera, Snježana ne preskače svoju najdražu aktivnost - trčanje na ovoj jedinstvenoj lokaciji.

"Malo sam zapuhana. Ovdje ja inače trčim svaki dan, ovo je dvorac Schonbroon i moram vam priznat da ovdje trčati stvarno nije teško jer je prekrasno okruženje", izjavila je.

No nema šale kad kaže da će ovog ljeta biti bez parea, ne preskaču se ni trbušnjaci. Bicikliranje je nova ''must have'' aktivnost u doba korone. No ulicama Beča to inače nije baš jednostavno, no danas je sasvim druga priča.

Ako ste mislili da je to sve - varate se. Snježanu i kod kuće čeka naporan trening. Njezin sin Dino osobni je trener pa trening odrade online.

Čini se da će Snježanin Instagram profil i ovog ljeta biti prepun atraktivnih ljetnih prizora s jahti i plaža s našeg Jadrana.

Cijeli priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.