dale joj i šaljiv nadimak

Snježana Mehun pokazala kako se zabavlja na svojoj djevojačkoj s poznatim Hrvaticama, podijelila i govor buduće kume: "Samo najbolje za moje djevojke"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun zabavlja se s prijateljicama na našoj obali prije nego uplovi u bračnu luku sa zaručnikom Franzom Schillingerom.

Snježana Mehun krajem ljeta će se udati za austrijskog jahtaša Franza Schillingera, a na svom Instagramu je podijelila fotografije s djevojačke zabave. 

Pogledaj i ovo showbuzz kakva zabava! Ecija Ivušić objavila provokativnu fotku Nives Celzijus s djevojačke, dobro se našalila na njezin račun, a ona je to spremno prihvatila!

"Samo najbolje za moje djevojke", istaknula je PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda na jednom Instagram storyju. Snježana je otkrila da se odlično zabavlja u društvu Ecije Ivušić, Nives Celzijus i buduće vjenčane kume Antee Kodžoman. 

"Ono kada kuma iznenadi sve s divnim govorom i još kaže: 'Nisam se pripremila'. Eto kakvu ja kumu imam, em zgodna, em pametna", napisala je Mehun uz video u restoranu na Hvaru. 

Podijelila je i storyje na kojima je pokazala da uživa na jahti s prijateljicama koje se nazivaju "odredom mladenke", a one su je u šali nazvale bridezillom. 

Inače, Mehun je ranije ekskluzivno za In magazin progovorila o detaljima svog vjenčanja sa zaručnikom Franzom i odala da će biti na tajnoj lokaciji, vjerojatno na jednom hrvatskom otoku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

"Izabrali smo takvu lokaciju do koje se ne može lako doći. Može se doći isključivo brodom, čak ne može ni turističkim brodom, ne može se ni taksijem, mislim može teoretski, to je jedna posebna lokacija, meni srcu jako draga", otkrila je Snježana.

Istaknula je i će vjenčanje biti krajem ljeta te da se ne zamara vjenčanicom. "S obzirom da se radi o terminu koji je kraj ljeta, kad bi svi trebali izgledati super, ne opterećujem se s tim. Imala sam toliko haljina u životu, ovo naravno mora biti posebna, ali ne opterećujem se. Šije se, da", ispričala je. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) +3 Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Celebrity Zbog 22 godine mlađe kolegice glumac je ostavio suprugu s kojom ima dvoje djece, a nije se skrivao ni dok ju je s njom varao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene