kratka poruka

Oglasila se supruga Rajka Dujmića, ali samo kako bi komentirala istup poznatog estradnog menadžera o nekim njegovim kolegama

Rajko Dujmić - 5 Rajko Dujmić - 5 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rajko Dujmić - 5 +0 Rajko Dujmić - 4 Galerija

Snježana Dujmić osvrnula se na status glazbenog menadžera Edvina Softića o njezinu suprugu Rajku Dujmiću i kolegama na estradi.

Supruga pokojnog skladatelja Rajka Dujmića, Snježana Dujmić oglasila se na Facebooku i prokomentirala istup glazbenog menadžera Edvina Softića

Pogledaj i ovo Snježana Dujmić prisjetila se supruga Rajka - 2 Sramotan potez! Snježana Dujmić objavila fotografiju uništenog murala posvećenog Rajku: "Prestrašno. Kakvih sve to ljudi ima?"

"Edvine, hvala ti na istini, jer sve si od riječi do riječi točno rekao. Edvine, hvala ti u Rajkovo ime na hrabrosti i istinu koju si rekao", napisala je Snježana. 

Naime, ona je odlučila komentirati Softićev status na Facebooku o njezinu pokojnom mužu i njegovim kolegama na estradi.

"Ja ni jednu fotku s njim neću objaviti, to su naše uspomene, niti ću se bilo čime hvaliti, ali bio sam u tim estradnim 'go*nima', 35 godina. Znam tko ste, što ste i vjerujem da sam ga bolje poznavao od vas mnogih kojima je podario sebe u svojim pjesmama, ali zaborav je nastao kad vas je stvorio, a niste ga više trebali!", dio je riječi koje je napisao glazbeni menadžer. 

Podsjećamo, jedan od najboljih hrvatskih skladatelja Rajko Dujmić preminuo je u 66. godini života od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila prije nekoliko dana u Ravnoj Gori. Obitelj je nakon njegove smrti napravila humanu gestu i darovala njegove organe kako bi spasila živote drugima. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene