Snježana Dujmić osvrnula se na status glazbenog menadžera Edvina Softića o njezinu suprugu Rajku Dujmiću i kolegama na estradi.

Galerija Rajko Dujmić - 5 Rajko Dujmić - 4 Rajko Dujmić - 1 +7 Rajko Dujmić - 4

Supruga pokojnog skladatelja Rajka Dujmića, Snježana Dujmić oglasila se na Facebooku i prokomentirala istup glazbenog menadžera Edvina Softića

Vezani članci Snježana i Rajko Dujmić Snježana Dujmić objavila fotografiju s Rajkova groba, dirljivom objavom rastužila je njegove obožavatelje Snježana i Rajko Dujmić Udovica Rajka Dujmića dirljivom posvetom suprugu rasplakala mnoge: "Tužna sam jer ništa nije onako kako smo željeli"

"Edvine, hvala ti na istini, jer sve si od riječi do riječi točno rekao. Edvine, hvala ti u Rajkovo ime na hrabrosti i istinu koju si rekao", napisala je Snježana. 

Naime, ona je odlučila komentirati Softićev status na Facebooku o njezinu pokojnom mužu i njegovim kolegama na estradi.

"Ja ni jednu fotku s njim neću objaviti, to su naše uspomene, niti ću se bilo čime hvaliti, ali bio sam u tim estradnim 'go*nima', 35 godina. Znam tko ste, što ste i vjerujem da sam ga bolje poznavao od vas mnogih kojima je podario sebe u svojim pjesmama, ali zaborav je nastao kad vas je stvorio, a niste ga više trebali!", dio je riječi koje je napisao glazbeni menadžer. 

Podsjećamo, jedan od najboljih hrvatskih skladatelja Rajko Dujmić preminuo je u 66. godini života od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila prije nekoliko dana u Ravnoj Gori. Obitelj je nakon njegove smrti napravila humanu gestu i darovala njegove organe kako bi spasila živote drugima. 

Jedan hit koji znaju sve generacije i tragedija obilježili joj život: U 61. skače puna energije na neobičnom koncertu Gabriele Susanne Kerner poznatija kao Nena - 3 Gabriele Susanne Kerner poznatija kao Nena - 1 Gabriele Susanne Kerner poznatija kao Nena - 2 +9 Gabriele Susanne Kerner poznatija kao Nena - 6

  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju