Razgolićeni Slavko

Za Sobina je zima završila: Lagano se počeo skidati i pokazivati isklesano tijelo za koje se bome dobro pomučio

In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica +0 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Galerija

Slavko Sobin počastio je svoje obožavatelje na Instagramu jednim razgolićenim izdanjem iz prirode, iako temperature nisu još ni blizu ljetnima.

Naš glumac Slavko Sobin veliki je zaljubljenik u vježbanje i trudi se održati tijelo u vrhunskoj kondiciji, a da to mu i više nego uspijeva, dokaz su fotografije koje dijeli sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

Na jednoj od posljednjih fotografija koje je objavio Slavko pokazuje isklesani torzo, odjeven samo u donji dio trenirke, pa se čini da za njega nema zime.

"Pitat će te lajkovi gdje su ti bubrezi bili", našalio se glumac na svoj račun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Naravno, u komentarima su ga obožavateljice zasule komplimentima i lajkovima, ali neke su ga upozorile da je ipak možda prerano za skidanje u prirodi.

"Divna fotka", "Jedan bubreg je dosta", "Je**š bubrege, daj nam Slavka u Tarzan izdanju", "Čuj, nije ti još vrijeme za skidanje", "Je l' ti nije hladno tako golom?", "Gdje pamet, tu i bubrezi, ali lajk", neki su od komentara koje je dobio.

Slavka obožavatelji trenutačno mogu pratiti u seriji "Dar Mar", u kojoj igra supruga atraktivne Suzane, koju je utjelovila lijepa i talentirana glumica Martina Stjepanović, a Slavko nam je otkrio kako je jedva dočekao priliku da ponovno surađuje s njom.

"Cijela ova godina mi je nekako obilježena radom s nekim kolegama s kojima često radim, od četvrte sezone 'Crno-bijelog svijeta', preko 'Bogu iza nogu' i sad 'Dar Mar'. To su sve ljudi koji puno rade jer je s njima lako raditi. Na tom setu osjećam se kao kod kuće i onda se strašno lako igrati, što je osnova za kvalitetu ovakvog proizvoda. Napokon me spojilo s Martinom Stjepanović, već dugo to oboje priželjkujemo i jedva čekam gdje će naša priča u seriji ići. Jedino što me malo muči jest ta pusta mladost na setu, obožavam ih sve, ali nezgodno je shvatiti da lagano postaješ stariji kolega", rekao nam je  Slavko uoči pojavljivanja u seriji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) +4 Michael Douglas (Foto: Screenshot) Nekad i sad Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene