Slavko Sobin počastio je svoje obožavatelje na Instagramu jednim razgolićenim izdanjem iz prirode, iako temperature nisu još ni blizu ljetnima.

Galerija


Naš glumac Slavko Sobin veliki je zaljubljenik u vježbanje i trudi se održati tijelo u vrhunskoj kondiciji, a da to mu i više nego uspijeva, dokaz su fotografije koje dijeli sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Vezani članci Voktorija i Dino Rađa Domaće zvijezde otkrivaju što bi učinile da ih partneri prevare: ''Nema isprike, kao što, spotaknuo sam se na golu ženu?!'' Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni

Na jednoj od posljednjih fotografija koje je objavio Slavko pokazuje isklesani torzo, odjeven samo u donji dio trenirke, pa se čini da za njega nema zime.

"Pitat će te lajkovi gdje su ti bubrezi bili", našalio se glumac na svoj račun.

Naravno, u komentarima su ga obožavateljice zasule komplimentima i lajkovima, ali neke su ga upozorile da je ipak možda prerano za skidanje u prirodi.

"Divna fotka", "Jedan bubreg je dosta", "Je**š bubrege, daj nam Slavka u Tarzan izdanju", "Čuj, nije ti još vrijeme za skidanje", "Je l' ti nije hladno tako golom?", "Gdje pamet, tu i bubrezi, ali lajk", neki su od komentara koje je dobio.

Slavka obožavatelji trenutačno mogu pratiti u seriji "Dar Mar", u kojoj igra supruga atraktivne Suzane, koju je utjelovila lijepa i talentirana glumica Martina Stjepanović, a Slavko nam je otkrio kako je jedva dočekao priliku da ponovno surađuje s njom.

"Cijela ova godina mi je nekako obilježena radom s nekim kolegama s kojima često radim, od četvrte sezone 'Crno-bijelog svijeta', preko 'Bogu iza nogu' i sad 'Dar Mar'. To su sve ljudi koji puno rade jer je s njima lako raditi. Na tom setu osjećam se kao kod kuće i onda se strašno lako igrati, što je osnova za kvalitetu ovakvog proizvoda. Napokon me spojilo s Martinom Stjepanović, već dugo to oboje priželjkujemo i jedva čekam gdje će naša priča u seriji ići. Jedino što me malo muči jest ta pusta mladost na setu, obožavam ih sve, ali nezgodno je shvatiti da lagano postaješ stariji kolega", rekao nam je  Slavko uoči pojavljivanja u seriji.

Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće