Slavko Sobin objavio je na Instagramu nekoliko novih fotografija s kolegicom Martinom Stjepanović, s kojom glumi u seriji "Dar Mar", a na nekima pozira bez hlača.

Galerija


Naš popularni glumac Slavko Sobin na svom je Instagramu objavio nekoliko zanimljivih fotografija na kojima pozira s kolegicom Martinom Stjepanović, s kojom glumi u hit-seriji "Dar Mar".

Vezani članci Ecija Ojdanić i Martina Stjepanović Naše glumačke zvijezde iznenadile zajedničkom fotografijom, svi se pitaju što to spremaju! Ekipa serije Dar Mar Evo što se dogodi kada prijatelji zamole Sobina da ih snimi za Instagram, neki su zanijemili, a neke je nasmijao do suza

Slavko je tako crno-bijelim fotografijama najavio dio onoga što nas čeka u novim epizodama popularne serije, a njegovim su obožavateljicama bile najzanimljivije one na kojima je spustio hlače crnog odijela i pokazao što nosi ispod njih.

"Stjepanović-Sobin rat počinje sutra u 'Dar Maru', napisao je glumac i zaintrigirao svoje pratitelje, a komentar njegova prijatelja Ivana Šarića sve je nasmijao.

"Opa. Level up. Počeo si bez majice, za koji mjesec ide Onlyfans", poručio mu je Ivan. 

"Ček pošaljem ti iduću objavu u inboks, možda da ne potratim onda tu na Instagram?" spremno mu je odgovorio Slavko.

Slavko Sobin u seriji "Dar Mar" pojavljuje  se kao Siniša Knežić, Suzanin suprug, pomoćnik ministra unutarnjih poslova.

''U seriji se pojavljujem kao lik koji dolazi kasnije poremetiti stvari'', tajanstven je bio Sobin o svojoj ulozi uoči snimanja svojih avantura u Dizmovu.

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem