Pa tko bi rekao!

Sobin se prisjetio mladosti i otkrio što povezuje njega i Roka Sikavicu osim hit-serije "Dar Mar"!

In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica +0 In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica Galerija

Slavko Sobin objavio je na Instagramu fotografiju s Rokom Sikavicom i prisjetio se školskih dana i otkrio koju su školu pohađali.

Serija "Dar Mar" vratila se nakon kratke pauze u program Nove TV na oduševljenje gledatelja pred malim ekranima, a njezini glumci su svaki dan već od rane zore spremni za snimanje novih epizoda.

Pogledaj i ovo Chef Melkior Bašić - 1 Osvojio posebne simpatije! Chef Melkior ispričao nam je kako je dobio nadimak Gospodin Fatalni zbog kojeg ga kolege iz žirija zezaju i danas!

Da im je zabavno ispred i iza kamera pokazali su nam već nekoliko puta i svojim objavama na društvenim mrežama te da se druže u pauzama snimanja, a Slavko Sobin nam je na Instagramu otkrio tko je od kolega sa seta išao u istu školu kao i on.

On je objavio fotografiju s Rokom Sikavicom i otkrio svojim pratiteljima da su njih dvojica pohađala istu školu u Splitu.

"Mlade snage splitskog Mioca", napisao je Slavko u objavi.

A uz to što nema odmora od glume, Slavku se ovih dana ostvario jedan od životnih snova i to nakon što je objavljena i u prodaji se našla njegova knjiga za djecu "Šapice" koju je posvetio svojim roditeljima. 

"Htio sam imati neku brutalnu sliku za prvu s knjigom, ali onda sam isplakao dušu kad sam je uzeo u ruke i, eto, ovo je stvarno prva, takva kakva je. Još sam jednom isplakao dušu potpisujući prvu, naravno, roditeljima. Isplakat ću dušu vjerojatno i svaki put kad mi netko kaže da je dobra. Ukratko, plačipi*** sam", napisao je Slavko na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s knjigom.

U utrci za medijsku nagradu Zlatni studio našla se naslovna pjesma serije ''Dar Mar'' – ''Neće nas zauvik bit'' u izvedbi Petra Graše, a natječe se u kategoriji Pjesma.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) +0 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monica Bellucci, jesi li to ti? Zbog nove seksi fotke Ninu Badrić zamijenili s divnom glumicom, što vi kažete?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene