Slavko Sobin objavio je na Instagramu fotografiju s Rokom Sikavicom i prisjetio se školskih dana i otkrio koju su školu pohađali.

Galerija


Serija "Dar Mar" vratila se nakon kratke pauze u program Nove TV na oduševljenje gledatelja pred malim ekranima, a njezini glumci su svaki dan već od rane zore spremni za snimanje novih epizoda.

Vezani članci Ivana Paradžiković i Andrija Jarak Andriji Jarku pripala već treća nagrada Zlatni studio za najboljeg TV novinara, Ivana Paradžiković najbolja je TV voditeljica! Roko Sikavica Svi ga znaju kao policajca Željka iz serije ''Dar Mar'', a evo što voli u stvarnom životu i kakvu si je želju ispunio!

Da im je zabavno ispred i iza kamera pokazali su nam već nekoliko puta i svojim objavama na društvenim mrežama te da se druže u pauzama snimanja, a Slavko Sobin nam je na Instagramu otkrio tko je od kolega sa seta išao u istu školu kao i on.

On je objavio fotografiju s Rokom Sikavicom i otkrio svojim pratiteljima da su njih dvojica pohađala istu školu u Splitu.

"Mlade snage splitskog Mioca", napisao je Slavko u objavi.

A uz to što nema odmora od glume, Slavku se ovih dana ostvario jedan od životnih snova i to nakon što je objavljena i u prodaji se našla njegova knjiga za djecu "Šapice" koju je posvetio svojim roditeljima. 

"Htio sam imati neku brutalnu sliku za prvu s knjigom, ali onda sam isplakao dušu kad sam je uzeo u ruke i, eto, ovo je stvarno prva, takva kakva je. Još sam jednom isplakao dušu potpisujući prvu, naravno, roditeljima. Isplakat ću dušu vjerojatno i svaki put kad mi netko kaže da je dobra. Ukratko, plačipi*** sam", napisao je Slavko na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s knjigom.

U utrci za medijsku nagradu Zlatni studio našla se naslovna pjesma serije ''Dar Mar'' – ''Neće nas zauvik bit'' u izvedbi Petra Graše, a natječe se u kategoriji Pjesma.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati

Monica Bellucci, jesi li to ti? Zbog nove seksi fotke Ninu Badrić zamijenili s divnom glumicom, što vi kažete?