Bez okolišanja!

Slavko Sobin objavio fotku s ljepoticom koja ga je zamijenila drugim glumcem pa priznao da je ljubomoran

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Slavko Sobin na Instagramu je objavio fotografiju s Gabrijelom Pilić, s kojom je 2019. godine pobijedio u showu "Ples sa zvijezdama" te joj je poručio da navija za nju i u novoj sezoni.

Glumac Slavko Sobin i plesačica Gabriela Pilić 2019. godine pobijedili su u showu "Ples sa zvijezdama", koji se sada vratio na male ekrane.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon ispadanja iz showa Ples sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Dobio je novu šansu! Voli biti okružen lijepim ženama, no u Nivesinu društvu nije dugo izdržao: "Nažalost, ispalo je kako je ispalo, smatram da sam sada zreliji i spremniji"

Povodom prve emisije nove sezone Slavko je na Instagramu objavio fotografiju sa svojom bivšom mentoricom, uz koju joj je poslao svoju podršku.

"Ljubomorno i posesivno navijam za nju do kraja", napisao je u opisu fotke, a Gabriela mu je u komentarima nanizala srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

U novoj sezoni Gabrieli je partner glumac Marko Petrić, s kojim je već u prvoj emisiji oduševila žiri i osvojili su 26 bodova.

Plesačica ne krije i da se ponovno nada pobjedi.

"Uvijek se tome treba nadati, to je ono što me gura naprijed, zapravo ne pobjeda kao takva, nije mi to glavni motiv, nego jednostavno želja da budeš najbolji što možeš biti i da radiš na tome kako treba, da si posvećen tom procesu u potpunosti, to je ono što mene ispunjava. Ako se poklope svi ostali faktori na koje mi ne možemo direktno utjecati, rezultati ne mogu biti loši", kazala je Gabriela za DNEVNIK.HR uoči showa, a tada nam je otkrila i u kakvom je odnosu ostala sa Sobinom.

"Ostali smo baš dobri prijatelji i komunikacija nam je takva da bih nas svrstala u kategoriju bliskih ljudi u životu. Ne stignemo se vidjeti koliko bismo htjeli, ali uvijek smo u toku što se događa u životima i baš osjećam neki support od njega i dandanas", ispričala je plesačica.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +1 Ana Rucner - 10 Celebrity Ana Rucner iznenadila izdanjem u kakvo bi se rijetke usudile uskočiti, mama i dečko bili su joj posebna podrška

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene