Sin Meghan Markle i princa Harryja rođendan će slaviti na dan kada ga slavi i George Clooney.

Galerija


Novorođeni sin vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja dijelit će rođendane s najboljim prijateljem svojih roditelja i jednim od najizglednijih kandidata za svog krsnog kuma, glumcem Georgom Cloonyjem ali i brojnim drugim zvijezdama i povijesnim ličnostima.

Vezani članci Princ Harry Bliski prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se već dugo nagađa, za njega više ništa nije isto Meghan Markle i Archie Archie slavi prvi rođendan: Nakon dugo vremena objavljena njegova snimka u naručju mame Meghan

Naime, George upravo danas slavi svoj 58. rođendan, a uz njega su na današnji dan rođeni i bivši britanski premijer Tony Blair, rock pjevač Bob Segar, pisac Jeffery Deaver, bivši nogometaš i sportski menadžer Graeme Souness, glumica Leslie Hope te gitarist Foo Fightersa Chris Shiflett.

Uz današnji datum vežu se i važna povijesna događanja poput prvog službenog posjeta princa Charlesa Njemačkoj, vjenčanje kraljičine sestre princeze Margarete, izdana je prva poštanska marka Penny Black od stane Poštanskog ureda, kraljica Elizabeta i bivši francuski predsjednik Francois Mitterrand otvorili su Eurotunel, Nelson Mandela potvrđen je pobjednikom prvih izbora u Južnoj Africi nakon politike apartheida, Banci Engleske je dodijeljena neovisnost od političke kontrole. Uz to na današnji su dan rođeni i utemeljitelj psihoanalize Sigmund Freud te talijanski dizajner Rudolph Valentino.

Rođendane je nedavno proslavilo čak nekoliko članova kraljevske obitelji među kojima i princ Louis 23. travnja, kraljica Elizabeta 21. travnja te princeza Charlotte 2. svibnja.

Sin Meghan i Harryja bit će sedmi u redu za nasljeđe kraljevskog trona, a njegov dolazak na svijet kasnio je više od tjedan dana.

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa postali su roditelji dječaka koji je težak 3,200 grama. Meghan je rodila u 5.26 sati u ponedjeljak. U službenoj izjavi Buckinghamske palače stoji kako se Meghan i dijete dobro osjećaju te da je kraljica Elizabeta presretna zbog vijesti.

Pogledajte prvo pojavljivanje princa Harryja nakon što je postao otac, raznježit će vas izjava o Meghan i sinu!