Meghan Markle u ponedjeljak ujutro rodila je dječaka, a princ Harry oglasio se povodom rođenja prvog djeteta.

Galerija


Na svijet je stigla još jedna kraljevska beba. U ponedjeljak ujutro Meghan Markle i princ Harry postali su roditelji dječaka. Vojvoda od Sussexa oglasio se povodom rođenja prvog djeteta. 

Vezani članci meghan markle Meghan Markle sve više uspoređuju s pokojnom s princezom Dianom, a razlog tome je zapravo tužan Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti

"Toliko sam ponosan na svoju suprugu. Oboje smo presretni. Bilo je nevjerojatno, apsolutno čudesno. Uzbuđen sam što mogu objaviti da smo Meghan i ja jutros postali roditelji malenog dječaka, vrlo zdravog dječaka", izjavio je Harry te dodao kako će ime otkriti naknadno.

"Zahvalni smo na svoj podršci i ljubavi koju ste nam pokazali. Porođaj je malo kasnio pa smo imali dovoljno vremena razmisliti o imenima. Dosad nisam bio prisutan na mnogo porođaja, zapravo ovo mi je prvi. Svaki otac i roditelj reći će da je osjećaj nevjerojatan, ali za ovo malo stvorenje sam spreman umrijeti. Osjećam se kao da sam na Mjesecu'', rekao je presretni Harry.

Spol djeteta bio je iznenađenje i roditeljima koji nisu unaprijed htjeli znati hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka.

Suprotno kraljevskoj tradiciji, par je odlučio sve detalje porođaja držati u tajnosti, no poznato je da je Harry bio s Meghan tijekom porođaja i da je otkazao službeni put u Nizozemsku jer nije htio propustiti dolazak svoga prvog djeteta na svijet.

Britanska vojvotkinja, kalifornijska kraljica: Meghan princa i bebu želi odvesti daleko od kraljevske obitelji?