"Hvala ti Isuse za novi život u meni!", napisala je Simona Mijoković na svom Facebooku i svojom objavom razveselila mnogobrojne pratitelje.

Galerija


Samo sedam mjeseci nakon što je na svijet donijela sina Joshuu, Simona Mijoković ponovno je u blaženom stanju. Sretnu vijest Simona je sa svojim pratiteljima podijelila putem društvenih mreža. "Čuda se događaju kad Bog kaže "Vrijeme je!". Hvala Ti Isuse za novi život u meni", napisala je ushićena Simona na svom Facebooku uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkom knjižicom. 

Vezani članci Slika nije dostupna Simona ushićena zbog treće trudnoće: "Bog je nagradio našu čistoću prije braka" Slika nije dostupna Više nije mogla! Simona se odlučila na drastičan potez: "Danima sam razmatrala ovu odluku..."

Prinovi se neizmjerno raduje i Simonin suprug Stanislav s kojim je u svibnju 2015. godine uplovila u bračnu luku. Na vječnu ljubav obvezali su se u Zagrebu, a svoj život nastavili su u austrijskom Linzu gdje je na svijet stigao i njihov zajednički sin Joshua. Iz braka s Antom Gotovcem, Simona ima i 12-godišnju kći Gabrijelu.