Da je po drugi puta postala majka Simona Mijoković obznanila je svojim pratiteljima putem Facebooka.


Simona Mijoković na svijet je donijela svoje drugo dijete, sina Joshuu. Sretnu vijest sa svojim pratiteljima podijelila putem društvenih mreža.

Vezani članci Simona Mijoković, Paulom Trpkov i Tamara Trpkov - 1 Simoni i njezinoj sestri koju je nedavno pokazala pridružila se i majka, svi se čude koliko mladoliko izgleda Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 2 Simona ganula dirljivom objavom: "Odavno sam odlučila ne rasipati bisere"

"Danas na Presveto Srce Isusovo u 15 sati u moje naručje došao moj Joshua. Joshua ima 3470g i 53 cm. Moj Joshua je svjedočanstvo Srca Isusova", napisala je Simona na Facebooku.
Otkrila je i kako je danas dvije godine od njezinog hodočašća u Jeruzalem. Simona se, podsjetimo, nakon burnog života povukla iz javnosti, a svoj spas pronašla je u vjeri.

Upravo vjera spojila ju je i sa sadašnjim suprugom Stanislavom Mijokovićem s kojim je u svibnju prošle godine uplovila u bračnu luku. Supružnici su nakon vjenčanja svoj život nastavili u austrijskom Linzu."Ljubljeni mužu moj hvala ti, volim te do neba - sada smo roditelji našeg sina, prava obitelj", napisala je Simona. Prinovi se posebno razveselila 11-godišnja Gabrijela kojeg Simona ima iz braka s Antom Gotovcem.