objavila i fotografiju

Simona rodila sina! "U moje naručje došao je Joshua"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je po drugi puta postala majka Simona Mijoković obznanila je svojim pratiteljima putem Facebooka.

Simona Mijoković na svijet je donijela svoje drugo dijete, sina Joshuu. Sretnu vijest sa svojim pratiteljima podijelila putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugi ljudi Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

"Danas na Presveto Srce Isusovo u 15 sati u moje naručje došao moj Joshua. Joshua ima 3470g i 53 cm. Moj Joshua je svjedočanstvo Srca Isusova", napisala je Simona na Facebooku.
Otkrila je i kako je danas dvije godine od njezinog hodočašća u Jeruzalem. Simona se, podsjetimo, nakon burnog života povukla iz javnosti, a svoj spas pronašla je u vjeri.

Upravo vjera spojila ju je i sa sadašnjim suprugom Stanislavom Mijokovićem s kojim je u svibnju prošle godine uplovila u bračnu luku. Supružnici su nakon vjenčanja svoj život nastavili u austrijskom Linzu."Ljubljeni mužu moj hvala ti, volim te do neba - sada smo roditelji našeg sina, prava obitelj", napisala je Simona. Prinovi se posebno razveselila 11-godišnja Gabrijela kojeg Simona ima iz braka s Antom Gotovcem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene