Simona je iskoristila nedjelju kako bi sa suprugom Stanislavom otišla u šetnju. Prošetali su sa sinčićem, koji je na svijet stigao prije mjesec dana.


Prošlo je točno mjesec dana otkako je Simona Mijoković na svijet donijela svoje drugo dijete - dječaka Joshuu. Dobila ga je u braku sa Stanislavom Mijokovićem, koji je podjednako oduševljeno dočekao prinovu. Porod kroz koji je Simona prošla nije bio nimalo lagan, no sve se isplatilo jer par sada uživa u svom sinčiću.

Vezani članci Simona Mijoković, Paulom Trpkov i Tamara Trpkov - 1 Simoni i njezinoj sestri koju je nedavno pokazala pridružila se i majka, svi se čude koliko mladoliko izgleda Slika nije dostupna Simona ushićena zbog treće trudnoće: "Bog je nagradio našu čistoću prije braka"

Pokazala je to i Simona objavom na Facebooku, na kojoj pozira u društvu supruga i sina. "U zagrljaju ljubavi, šetajući vozimo našu ljubav, koja danas ima mjesec dana. Isuse, hvala ti", napisala je Mijoković uz obiteljsku fotografiju. Iako je prošlo tek mjesec dana od poroda, Simona izgleda odlično i jako sretno!