Simon Cowell je pao s električnog bicikla u svom domu u Malibuu, a hitno su ga prevezli u bolnicu.

Galerija


Britanski glazbeni menadžer Simon Cowell hitno je prevezen u bolnicu nakon što je pao sa svog bicikla u Malibuu te je ozlijedio leđa. Daily Mail javlja kako se nezgoda dogodila u njegovoj kući u subotu dok je 60-godišnj glazbeni mogul testirao svoj novi električni bicikl.

Vezani članci Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti Susan Boyle (Foto: Profimedia) Ova je žena prije devet godina svojim talentom oduševila svijet. Vratila se, evo kako danas izgleda

"Simon je slomio leđa i navečer će ga liječnici operirati. Osjeća se dobro i u sjajnim je rukama", rekao je njegov glasnogovornik.

Simon Cowell u kući u Malibuu živi sa svojom partnericom Lauren Silverman, s kojom ima sina. Vrijeme karantene proveli su upravo ondje, a prije nekoliko mjeseci ponovno se pisalo o činjenici sa se Cowell ne želi vjenčati, iako Lauren želi pred oltar.

Cowell je inače s Andrewom Silvermanom, Laureninim bivšim suprugom, bio najbolji prijatelj, no odnose su zahladili nakon što mu je "ukrao" ženu. Lauren je bivšeg supruga sa Simonom varala godinu dana, nakon čega se rastala te je otišla s glazbenim mogulom.


60-godišnji glazbeni mogul britkog jezika je član žirija popularnih TV emisija, poput Pop Idola, American Idola, The X Factora, i Britain's Got Talent, a zaslužan je za uspjeh brojnih glazbenika diljem svijeta.

Neprežaljena glazbena diva je glasom i stasom osvojila svijet, a iza kamera odvijala se potpuno drugačija priča