nesreća kod kuće

Glazbeni mogul pao s bicikla i ozlijedio leđa, hitno su ga prevezli u bolnicu gdje čeka operaciju

Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Simon Cowell (Foto: Profimedia) Galerija

Simon Cowell je pao s električnog bicikla u svom domu u Malibuu, a hitno su ga prevezli u bolnicu.

Britanski glazbeni menadžer Simon Cowell hitno je prevezen u bolnicu nakon što je pao sa svog bicikla u Malibuu te je ozlijedio leđa. Daily Mail javlja kako se nezgoda dogodila u njegovoj kući u subotu dok je 60-godišnj glazbeni mogul testirao svoj novi električni bicikl.

Pogledaj i ovo 50 Cent (Foto: Getty Images) i to se događa! Na računima imaju silne milijune, no djeci ne žele ostaviti ništa: Evo tko planira sve potrošiti sam, a tko bi radije novac dao psima!

"Simon je slomio leđa i navečer će ga liječnici operirati. Osjeća se dobro i u sjajnim je rukama", rekao je njegov glasnogovornik.

Simon Cowell u kući u Malibuu živi sa svojom partnericom Lauren Silverman, s kojom ima sina. Vrijeme karantene proveli su upravo ondje, a prije nekoliko mjeseci ponovno se pisalo o činjenici sa se Cowell ne želi vjenčati, iako Lauren želi pred oltar.

Cowell je inače s Andrewom Silvermanom, Laureninim bivšim suprugom, bio najbolji prijatelj, no odnose su zahladili nakon što mu je "ukrao" ženu. Lauren je bivšeg supruga sa Simonom varala godinu dana, nakon čega se rastala te je otišla s glazbenim mogulom.


60-godišnji glazbeni mogul britkog jezika je član žirija popularnih TV emisija, poput Pop Idola, American Idola, The X Factora, i Britain's Got Talent, a zaslužan je za uspjeh brojnih glazbenika diljem svijeta.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) +11 Whitney Houston (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Neprežaljena glazbena diva je glasom i stasom osvojila svijet, a iza kamera odvijala se potpuno drugačija priča

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene