Simon Cowell svake godine provodi božićne praznike s obitelji na Barbadosu, a ovoga puta u prvom planu bilo je njegovo tijelo.

Galerija


60-godišnji Simon Cowell s obitelji se trenutačno odmara na Barbadosu, koji im je jedna od omiljenih destinacija.

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Strava u Svetom Ivanu Zelini: Pronađeno tijelo 72-godišnjaka s vidljivim ozljedama Christie Brinkley (Foto: Instagram) Ima 65 godina, a ovako njezino tijelo izgleda u mini bikiniju: "Jesi li ti uopće ljudsko biće?"

Glazbeni menadžer britkog jezika te član žirija popularnih TV emisija, poput Pop Idola, American Idola, The X Factora, i Britain's Got Talent tom je prilikom pokazao i novu liniju.

Naime, od 2019. godine poduzetnik je prešao na vegansku dijetu te pokazao poprilično manji broj kilograma, što se prije svega može uočiti na njegovu trbuhu te u licu koje više nije zaokruženo.

Simon se na plaži strpljivo fotografirao s obožavateljima, no najviše pažnje pridavao je 5-godišnjem sinu Ericu, kojeg je dobio u vezi s partnericom Lauren Silverman, s kojom je u vezi od 2013. godine.

Naime, malena obitelj svake godine uoči Božića provede nekoliko dana na toplom Barbadosu, a ovoga puta Simon je imao što pokazati.

U našoj se galeriji uvjerite u njegovu nevjerojatnu transformaciju.