Simon Cowell i Lauren Silverman u vezi su sedam godina i imaju sina Erica, a probleme u vezi uzrokuje njegovo odbijanje braka, kako kažu izvori blisku paru.

Galerija


Glazbeni menadžer Simon Cowell već neko vrijeme ima zaručnički prsten za svoju dugogodišnju partnericu Lauren Silverman, no nikako da klekne. Prema izvorima bliskima paru, Simon ne može podnijeti ni ideju braka jer smatra kako će time izgubiti svoju slobodu, piše Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna Zaželjeli se jedan drugoga - roditelji uzeli pauzu i opustili se! Slika nije dostupna Žali što je ukrao ženu svojeg prijatelja: 'Dogodilo se'

60-godišnji glazbeni mogul britkog jezika je član žirija popularnih TV emisija, poput Pop Idola, American Idola, The X Factora, i Britain's Got Talent, a zaslužan je za uspjeh brojnih glazbenika diljem svijeta.

Često govori kako obožava Lauren s kojom je sedam godina te s njom ima sina Erica, a tvrdi da je ta veza nešto što nikada u životu nije doživio. U pozitivnom smislu. "Ne vjerujem u brak, ne u poslu kojim se bavim", rekao je Cowell jednom prilikom. Par se navodno razišao, a sve glasnija govorkanja dolaze sa svih strana.

Britanski mediji javljaju i kako je jedan od razloga njihovog prekida Simonovo prijateljstvo s Mel B, članicom Spice Girls, s kojom se menadžer dopisuje već neko vrijeme. Njegova partnerica postala je sumnjičava te mu je počela postavljati brojna pitanja. Ipak, Cowellov glasnogovornik ističe kako je par u sretnoj vezi te da je sve u redu.

Simon i Lauren u karanteni su u vili na Beverly Hillsu već šest tjedana sa svojim sinom, a glasnogovornik kaže da su sretniji nego ikada. Što se zapravo događa, vrijeme će pokazati, no prijatelji para kažu da Lauren želi pred oltar, no Simonu to nikako nije opcija, što bi mogao biti i razlog njihovog prekida.

Cowell je inače s Andrewom Silvermanom, Laureninim bivšim suprugom, bio najbolji prijatelj, no odnose su zahladili nakon što mu je "ukrao" ženu. Lauren je bivšeg supruga sa Simonom varala godinu dana, nakon čega se rastala te je otišla s glazbenim mogulom.

Od slatkice do žene koja iza sebe ima 3 propala braka, a za sve su krivi poroci kojima se odala već s 14 godina