Simon Baker i Rebecca Rigg započeli su vezu 1992. nakon što su se upoznali na snimanju sapunice "E Street", a vjenčali su se 1998.

Galerija


Zvijezda serije "Mentalist" Simon Baker (51) razvodi se od supruge, glumice Rebecce Rigg (53) nakon 23 godine braka. 

Vezani članci Simon Baker Istu ženu ljubio je čak 29 godina, i to sve dok nije pao na zgodnu brinetu koja ga je u potpunosti očarala Simon Baker - 1 Šarmer bez skandala ljubi istu ženu 27 godina, ali on i u 52. godini mami uzdahe drugih!

"Ostajemo bliski prijatelji, a naša će djeca zauvijek ostati najvažniji dio naših života", rekli su uskoro bivši supružnici za magazin People. Simon i Rebecca ne žive skupa od travnja prošle godine, a u braku su dobili troje djece, kćer Stellu (27) te sinove Claudea (22) i Harryja (19). 

Par se upoznao 1992. na snimanju australske sapunice "E Street", a vjenčali su se 1998. nakon što su živjeli pet godina skupa.

Simon je prošlog mjeseca uživao u kupanju na plaži Bronte u Sydneyju i pritom je pokazao zavidnu formu u svojoj 52. godini. Gotovo savršene pločice australskog glumca nisu promaknule ženama u njegovoj blizini dok je izlazio iz vode u plavim kupaćim hlačama. Glumac je tada pokazao i tetovažu na lijevoj podlaktici na kojoj na engleskom jeziku piše "diši".

Prilikom odlaska s plaže viđen je u društvu misteriozne brinete, o čemu su se raspisali neki strani mediji. Smatraju da je neobična slučajnost da se glumac razvodi od supruge nakon više od mjesec dana nakon što je snimljen s tom ženom.

Baker je svojedobno za magazin People objasnio da on i supruga nikad ne slave godišnjice braka. 

"Nikad nismo radili veliku stvar od toga. Godišnjice su čudna stvar, zar ne? Mislim da se stvara prevelik pritisak zbog toga. S nama nije tako, mi samo kao tim. Većinu vremena, 99 posto vremena mi smo zaista odlični prijatelji, pa to ne moram obilježavati odličnim stvarima", ispričao je glumac.

Istaknuo je da voli spontanost. "Kada radimo preveliki pritisak od nečega, ne osjećamo se baš kao da smo svoji, a mislim da je najvažnija stvar u našoj vezi da se možemo ponašati kao mi sami. Mislim da je to najvažnije u većini veza, zar ne?" rekao je Simon. 

Tijekom dugog braka za Simona se nisu vezale nikakve afere niti skandali, što je rijetkost u svijetu slavnih. U javnosti se često spominje njegov dobar izgled, šarm i neodoljivi osmijeh, ali i to da izgleda puno mlađe od svoje supruge, iako je ona tek jednu godinu starija od njega.

Sjećate li se kad je Severina bila u vezi s Hercegovcem Matom? Luda zaljubljenost potrajala je godinu dana, a voljeli su se sad već davne 2006.

Ozbiljne optužbe na račun šefice reality klana ne prestaju, osim za seksualno uznemiravanje stižu dvije nove tužbe