Simon Baker 1998. godine vjenčao se kolegicom Rebeccom Rigg s kojom ima troje djece.

Galerija


Glumca Simona Bakera svjetska je, ali i domaća publika upoznala u seriji "Mentalist".

Vezani članci Çağlar Ertuğrul (Foto: Instagram) Ovaj zgodni plavooki Turčin zvijezda je hit-serije, a bračne ponude stižu mu gotovo svaki dan! Marko Todorović (Foto: Nova TV) Prvo predstavljanje atraktivnog crnogorskog glumca hrvatskoj publici, evo što mu je bitnije od obožavateljica

Plavokosi Simon momentalno je osvojio srca žena diljem svijeta, kako izgledom, tako i simpatičnom ulogom vidovnjaka i iako je ostvario još neke filmske i televizijske uloge, ostao je zapamćen upravo po ovoj.

Australac danas ima 50 godina te nije česti gost holivudskih događanja, a od davne 1998. godine oženjen je australskom glumicom Rebeccom Rigg s kojom ima troje djece - kćer Stellu i sinove Claudea i Harryja.

Par se vjenčao nakon 5 godina ljubavi, a poznato je i kako Simona već godinama veže blisko prijateljstvo s kolegicama Nicole Kidman i Naomi Watts koje su i same vrlo bliske prijateljice.

Za par se svih ovih godina nije vezao niti jedan skandal, a s vremena na vrijeme paparazzi ih ulove i u ležernim šetnjama.

Tko ne zna da je Rebecca svega godinu dana starija od svog supruga, lako bi mogao zaključiti kako se radi o još jednom slavnom paru s velikom razlikom u godinama.

Naime, Simon ima tu genetsku sreću da izgleda mlađe nego što jest, dok njegova voljena supruga izgleda nešto starije i ozbiljnije, no par se baš nikada nije obazirao na takve napise.

Sve ove zajedničke godine samo uživaju u svojoj ljubavi i obiteljskoj sreći koju ne dijele sa znatiželjnom javnosti.

10-godišnju vezu s holivudskim slatkišem naprasno je okončala zbog kolege neobičnog izgleda