Simon Baker je od 1998. u braku s glumicom Rebeccom Rigg koja je godinu dana starija od njega, no ljudi često misle da je riječ o većoj razlici u godinama.

Galerija


Zvijezda serije "Mentalist" Simon Baker jedan je od muškaraca koji s godinama sve bolje izgleda, a to je pokazao prošlu nedjelju. 

Vezani članci Robin Tunney Znamo je kao agenticu Theresu Lisbon, no glumila je u još jednoj hit-seriji, a zanimljiva je i njena ljubavna prošlost Simon Baker Istu ženu ljubio je čak 29 godina, i to sve dok nije pao na zgodnu brinetu koja ga je u potpunosti očarala

Simon je uživao u kupanju na plaži Bronte u Sydneyju i pritom je pokazao zavidnu formu u svojoj 52. godini. Skoro savršene pločice ovog australskog glumca nisu promaknule ženama u njegovoj blizini dok je izlazio iz vode u plavim kupaćim hlačama. 

Inače, Simon, koji je poznat po svom neodoljivom osmijehu, je na žalost brojnih obožavateljica od 1998. godine u braku s godinu dana starijom kolegicom Rebeccom Rigg. S njom ima kćer Stellu te sinove Claudea i Harryja. Par se vjenčao nakon pet godina veze, a poznato je da je Baker dobar prijatelj sa svojim sunarodnjakinjama Nicole Kidman i Naomi Watts koje se i same često druže. 

Kroz svoj dugi brak uz Simona se nisu vezale nikakve afere niti skandali što je rijetkost u svijetu slavnih. U javnosti se često spominje njegov dobar izgled, ali i to da izgleda puno mlađe od svoje supruge, iako je ona starija tek godinu dana. 

Nives objavila fotku bez šminke, no svi su gledali u prizor u ogledalu iza nje: "Vidi li itko pidžamu?"