Strani mediji prenose vijest da Simon Baker, zvijezda serije ''Mentalist'', ljubi Lauru May Gibbs, a dokaz tome su i njihove najnovije zajedničke fotografije s jedne od plaža u Byron Bayu.

Galerija


Iako su neki smatrali da je obična slučajnost da je glumac Simon Baker viđen u društvu misteriozne brinete samo mjesec dana nakon što se razveo od supruge Rebecce s kojom je u braku proveo 22 godine, čini se da tu ipak nije bila riječ o sasvim slučajnom druženju.

Vezani članci Simon Baker Žene ga obožavaju i teško odolijevaju njegovu zaštitnom znaku, ali on je već 27 godina vjeran samo jednoj Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Šarmantni Australac izgleda mlađe od supruge koju obožava već 26 godina, no razlika je samo 1 godinu

Strani su mediji prenijeli vijest da 51-godišnji Simon viđen u društvu misteriozne brinete, a da tu nije samo riječ o prijateljstvu, svjedoče i njihove najnovije fotografije na kojima razmjenjuju nježnosti u oceanu i na plaži u australskom Byron Bayu.

A tko je dama koja je osvojila njegovo srce i u koju se ludo zaljubio?

Riječ je o 36-godišnjoj Lauri May Gibbs, suvlasnici sportske marke odjeće i velikoj zaljubljenici u jogu i zdrav način života, kao i velikoj protivnici bilo kakvih estetskih operacija i zahvata.

Daily Telegraph prenosi da su se Simon i Laura upoznali baš u Byron Bayu, gdje se nalazi njezin modni studio, i to u blizini njegove farme.

Glumac i njegova supruga Rebecca šokirali su javnost viješću o razvodu nakon dugog i skladnog braka, iako se u početku nije znalo da im je očito presudila treća osoba.

"Ostajemo bliski prijatelji i naše troje djece ostat će nam najvažniji fokus", izjavili su nedavno zajedno za časopis People.

No prema Fox Newsu razišli su se još u travnju prošle godine, a Simon je prije nekoliko tjedana njihovu obiteljsku kuću u Santa Monici u Kaliforniji stavio na prodaju po cijeni od 6,3 milijuna dolara.

Simon i Rebecca upoznali su se početkom 90-ih godina, a vjenčali su se 1998. godine nakon pet godina zajedničkog života. Roditelji su 27-godišnje Stelle, 22-godišnjeg Clauda i 19-godišnjeg Harryja. Rebecca se kao i njezin bivši suprug bavi glumom, a najpoznatija je po ulozi u filmu "Fatty Finn i Ellie Parker", a imala i manju ulogu u filmu "Jerry Maguire" uz Toma Cruisea.

Njihov brak nije obilježio niti jedan skandal, a mnogi su komentirali da on izgleda puno mlađe od sada već bivše supruge, iako je ona od njega bila starija samo godinu dana.

Vidno ljutit princ William poručio bratu što misli o njegovu intervjuu, ovo je njegov prvi komentar na Harryjeve izjave